Sarma Freiberga par Ministru kabineta balvu un atzinību: Tiek izcelts darba nozīmīgums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Nupat otru nozīmīgāko apbalvojumu valstī aiz Triju Zvaigžņu ordeņa saņēma fonda “Nāc līdzās!” dibinātāja un vadītāja Sarma Freiberga. Viesojoties “Radio SWH” raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi”, viņa pastāsta, kā uztver šo atzinību un kā apbalvojumi pievērš uzmanību svarīgām lietām.

Jāpiemin, ka arī ar Triju Zvaigžņu ordeni Freiberga ir jau apbalvota. Raidījuma vadītājai Inesei Vaikulei viņa norāda, ka šāda atzinība ir svarīga: “Es domāju, ka jā, īpaši tam darbam, ko tu dari, jo es jau nekad to ordeni tā īsti neesmu piespraudusi.” Freiberga piemin, ka tikai vienu reizi piespraudusi Triju Zvaigžņu ordeni svinīgā pasākumā, tomēr svarīgākais ir padarītais darbs.

“Svarīgi jau ir tas, ka tas darbs, ko tu dari, tas tiek izcelts – tā darba nozīmīgums. Šajā gadījumā, runājot par Ministru kabineta balvu, tas bija tieši darbs ar sabiedrību, ar šiem cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, ar viņu iekļaušanu,”

viņa skaidro, piebilstot, ka svinīgais balvas pasniegšanas brīdis ir tas, kad visi dzird par konkrēto jautājumu un problēmām, kuras vēl risināmas.

“Tas ir labi – es esmu kaut ko jau izdarījusi, bet mēs visi zinām, ka vēl ir ļoti daudz darāmā. Tas ir tas, ka tai balvai ir pievienotā vērtība – tieši, ka visa sabiedrība vairāk ieklausās tajos jautājumos,” saka Freiberga, priecājoties par fonda “Nāc līdzās!” gadu laikā vēroto izaugsmi. “Šodien “Nāc līdzās Ziemassvētkos!” ir jau pēc visām atlasēm 200 dalībnieku kopumā koncertā, un tie jau ir izgājuši atlašu kārtas. Tas izaugsmes līmenis pa šiem gadiem…”

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu