FOTO Kurš uzvarētu komandas biedru kautiņā? Porziņģis atbild uz fanu jautājumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis sava "Instagram" konta īsajos stāstiņos atbildējis uz vairākiem fanu jautājumiem.

Porziņģis ik pa laikam sniedz atbildes uz interesantākajiem fanu jautājumiem. Šoreiz starp jautājumiem bija interese par latvieša mīļāko kafiju, suni Tobiju, uzvarētāju Sema Hausera un Peitona Pričarda kautiņā, kā arī citiem tematiem.

Jau iepriekš ziņots, ka Porziņģis šādā veidā arī apstiprināja, ka piedalīsies jau nākamajā "Celtics" mačā. 

Kāds fans latvietim jautāja, kuri ir viņa mīļākie spēkrati personīgajā kolekcijā. Porziņģis braukšanai vasaras laikā izcēla divus "Mercedes" spēkratus.

Foto: Instagram.com/ @kporzee

Vēl kāds Porziņģa sekotājs interesējās, kur tad palicis viņa suņuks Tobijs. Basketbolists sacīja, ka viņa mīlulis nesen bijis pie friziera.

Foto: Instagram.com/ @kporzee

Atbildot uz jautājumu par smieklīgākajiem komandas biedriem, Porziņģis izcēla Lūku Kornetu un Džeilenu Braunu, piebilstot, ka arī Elam Horfordam esot "augsta līmeņa stāsti".

Vēl kāda fanam interesēja, kurš uzvarētu dūru cīņā - Peitons Pričards vai Sems Hausers.

Porziņģis, būdams MMA fans, sniedza visai analītisku atbildi: "Peitonam pavisam noteikti ir "sirds" un neatlaidība, bet viņam trūkst roku garuma. Es viņam dotu pārsvaru greplingā. Semam būtu pārsvars roku garumā un arī auguma parametros. Viņam ir arī snaipera cienīga labā roka ar nokauta spēku.

Cīņa būtu līdzīga. Es teiktu, ka 55%/45% par labu Peitonam," potenciālo kolēģu cīņu analizēja Porziņģis.

Porziņģis nekad nav slēpis, ka ir liels kafijas cienītājs. Tad nu kāds fans arī paprasīja, kāda tad ir latvieša mīļākā kafija. Porziņģis rakstīja, ka viņam allaž patīkot dubultais espreso.

Viens no šā brīža apspriestākajiem tematiem NBA kontekstā ir tā sauktā NBA Kausa izcīņa, no kuras "Celtics" bez Porziņģa ierindā izkrita jau ceturtdaļfinālā.

Porziņģis gan norādīja, ka viņam šis NBA jauninājums ejot pie sirds: "Man ļoti patīk. Domāju, ka tā būs liela izdošanās. Sāpīgi, ka mēs nespējām tikt tālāk, bet cepuri nost "Pacers" priekšā. Atmosfēra tur bija neticama. Mēs būsim atpakaļ."

Tāpat Porziņģis vēlreiz apliecināja savu gatavību nākamajā vasarā palīdzēt Latvijas valstsvienībai.

Foto: Instagram.com/ @kporzee

Šajā sezonā Porziņģis 15 mačos vidēji 30 minūtēs spēlē ir guvis 18,9 punktus, kā arī sakrājis 6,7 atlēkušās bumbas, 1,9 rezultatīvas piespēles un 1,7 bloķētus metienus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu