Gulbe gūst deviņus punktus uzvarā FIBA Eirolīgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketboliste Aleksa Gulbe
Latvijas basketboliste Aleksa Gulbe Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Aleksa Gulbe trešdien FIBA Eirolīgas mačā izcēlās ar deviņiem punktiem, kamēr viņas pārstāvētā Saragosas "Casademont" papildlaikā izcīnīja panākumu.

Saragosas komanda izbraukumā ar rezultātu 69:68 (11:19, 16:15, 16:17, 17:9, 9:8) uzvarēja Rumānijas vienību "ACS Sepsi-SIC".

Gulbe laukumā bija 25 minūtes un 11 sekundes un realizēja divus no deviņiem divu punktu metieniem, vienu no četriem tālmetieniem un divus soda metienus. Viņas kontā arī četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, trīs piezīmes un viena kļūda, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -4 un efektivitātes koeficientu pieci.

Starp viešņām rezultatīvākā ar 13 punktiem bija Kristelle Dialo, bet vēl 11 un desmit punktus pievienoja attiecīgi Mikeila Piveca un Leonija Fībiha. Mājinieču rindās ar 28 punktiem izcēlās Borislava Hristova.

A grupā Kitijas Laksas pārstāvētā Stambulas "Fenerbahce" ir uzvarējusi visos astoņos aizvadītajos mačos un ir grupas līdere, bet "Casademont" ar sešiem panākumiem atrodas trešajā vietā.

Eirolīgā startē 16 komandas, kuras sadalītas A un B grupās pa astoņām katrā. Katras grupas četras labākās komandas kvalificējas izslēgšanas spēlēm.

Iepriekšējā sezonā par Eirolīgas čempionēm kļuva Stambulas "Fenerbahce" basketbolistes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu