Piektdienas horoskops: 8. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zaitsava Olga/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 8. decembrim. 

AUNS

Sabiedriskas aktivitātes vai korporatīvie paskumi, kuru laikā iepazīsi interesantus cilvēkus. Daža brīvā sirds satiks otru tādu pašu, ar ko saprasties no viena acu skata vai smaida.

VĒRSIS

Var nākties izšķirt kādu strīdu. Tu zināsi ideālo padomu, taču ir vērts diskutēt, ja redzi atsaucību - pretējā gadījumā nav jēgas tērēt laiku un šķiest savu enerģiju.

DVĪŅI

Turies tālāk no „saldajām mēlēm”, kas aiz muguras var sastrādāt visvisādus brīnumus. Izvērtē, kas ir tie cilvēki, ar kuriem tu esi kopā vai vēl tikai gatavojies sadarboties.

VĒZIS

Darba nedēļas nogalē neliels atslābums: mazliet jāsakārto domas, mazliet jāpārskata plāni. Atrodi laiku, lai pabūtu vienatnē – atradīsi atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem.

LAUVA

Daudz pienākumu un pirmajā brīdī nevar saprast, kas ir svarīgi un kas nē - jāraugās, lai diena produktīva. Aktīva rīcība attiecībā uz peļņu dos iespējas palielināt ienākumus.

JAUNAVA

Ja darbā nav kārtības, tad jārunā. Paviršie darbu darītāji dabūs dzirdēt, ko tu par viņiem domā. Ja kāds apvainojas, tā nav tava vaina. Vakarā velti laiku sev, darot to, kas uzlabo omu.

SVARI

Nesteidzini darbus, lai arī kā gribētos padarīt vairāk un ātrāk. Vēlāk var nākties labot kļūdas. Vakarā vari pievērsties „dvēseles izdaiļošanai” - apmeklēt kultūras pasākumu, teātri, koncertu.

SKORPIONS

Ar kolēģiem vai biznesa partneriem būsi uz viena viļņa un darbi ies no rokas. Jaunas idejas radīsies, ja sarīkosi „prāta vētru” neformālā gaisotnē –pie kafijas vai tējas tases.

STRĒLNIEKS

Ļoti aktīva diena. Rūpīgi plāno savu laiku, jo jāpaspēj visur. Profesionālajā jomā iespējamas nelielas problēmas, taču ar noderīgiem ieteikumiem var uzrasties seni darījumu partneri.

MEŽĀZIS

Apcerīgs garastāvoklis un pastiprināta interese par garīgām un filozofiskām tēmām un pasaules lietu kārtību. Vakarā līdzsvaroties palīdzēs garāka pastaiga.

ŪDENSVĪRS

Gribēsi palutināt savus mīļos un pats sevi, taču tēriņos esi apdomīgs. Jāsargās padoties atlaižu vilinājumam. Var gadīties, ka akcijas cena ir tā pati, kas nesen vēl bija pilnā.

ZIVIS

Tavas diplomāta spējas ir augstā līmenī, taču neklusē tik ilgi, kamēr kauss jau plūst pāri malām. Ja neizrunāsies tagad, vēlāk var rasties dažādas problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu