"Vēlēšanas ir pārdomu laiks." Navaļnijs aicina krievus piedalīties vēlēšanās un aģitēt pret Putinu (1)

Apollo.lv
Aleksejs Navaļnijs.
Aleksejs Navaļnijs. Foto: Shutterstock

Aleksejs Navaļnijs un viņa komanda jaunākajā bloga ierakstā aicina nākamā gada 17. martā paredzētajās prezidenta vēlēšanās balsot pret Vladimiru Putinu, ziņo "Meduza".

"Prezidenta vēlēšanas notiks 2024. gada 17. martā. Šajā dienā aicinām ikvienu doties uz vēlēšanu iecirkņiem un balsot pret Vladimiru Putinu. To var izdarīt, atzīmējot izvēles rūtiņu pie jebkura cita kandidāta vārda," viņi teica.

Politiķa līdzgaitnieki arī paziņoja, ka sāk oficiālu kampaņu pret Putinu.

Viņi atklāja interneta vietni "Krievija bez Putina", kurā teikts, ka "katram aktīvam pilsonim" nākamajās 100 dienās līdz prezidenta vēlēšanām "jāizvirza vienkāršs mērķis - pārliecināt vismaz 10 cilvēkus nostāties pret Putinu".

"Bez šaubām, mēs esam parodija par vēlēšanu procesu. Un galarezultāti, kā parasti, tiks viltoti.

Bet jebkuras vēlēšanas, pat viskrāpnieciskākās, ir pārdomu laiks.

Cilvēki domā par to, kas ir pie varas un kāpēc viņš tur ir.

Krievijas opozīcijas galvenais uzdevums, visu godīgo pilsoņu uzdevums ir ar visu spēku atbildēt uz šīm šaubām un pārdomām. Aģitēt.

Paskaidrojiet, ka 71 gadu vecajam Putinam, kurš ir pie varas 24 gadus, nevajadzētu tur palikt vēl 6 gadus. Viņš kaitē Krievijai. Viņam ir jāaiziet," teikts Navaļnija ierakstā.

Navaļnija līdzgaitnieks un Korupcijas apkarošanas fonda (FBK) direktors Ivans Ždanovs sacīja, ka dažās Krievijas pilsētās parādījušies reklāmas stendi, kas aģitē pret Putinu.

Navaļnija komanda demonstrējusi video no Sanktpēterburgas, kur kāds vīrietis vērš savu viedtālruņa kameru uz reklāmas stenda QR kodu, kas aizved uz vietni "Krievija bez Putina".

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu