Sestdienas horoskops: 9. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EugeneEdge/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 9. decembrim. 

AUNS

Pēc ražīgās darba nedēļas mierīgi jāatpūšas. Izgulies un pēc tam dodies izbaudīt ziemas priekus. Privātajā dzīvē sirdī siltas emocijas, un brīvajiem ļaudīm var atklāties slepenas simpātijas.

VĒRSIS

Ģimenes un saimniecības diena. Pēc darba nedēļas gribēsi pārbaudīt un ieviest kārtību: kurš ko ir vai nav darījis? Vai kāds, izņemot tevi, ir parūpējies par mājas darbiem? Ļoti rosīgs noskaņojums.

DVĪŅI

Labs laiks attiecību stiprināšanai jebkurā jomā. Diena aizritēs sirsnīgā savējo lokā, kopā darbojoties mājas, vai dodoties dabā baudīt ziemas skaistumu.

VĒZIS

Sportiskas, ziemīgas aktivitātes, pasākumi ar draugiem, ballītes un citas saviesīgās aktivitātes. Kādam iespējama īpaša tikšanās un simpātijas no pirmā acu skatiena.

LAUVA

Privātajā dzīvē emocijas dzirkstīs kā šampanietis, jutīsies iedvesmots un parādīsi savu dāsno sirdi. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās – būs aizraujoši, bet neko nesasteidz.

JAUNAVA

Attiecībās daudz sirsnības un mīlestības. Mīļotais cilvēks sagādās tīkamu pārsteigumu, ģimenē valdīs saskaņa. Brīvajiem ļaudīm kaislību straumes un virpuļi.

SVARI

Jārīkojas apdomīgi ar finansēm. Reklāmas internetā ļoti vilina tērēties. Kas gan var būt vienkāršāk, kā izdot virtuālo naudu? Ja dodies iepirkties klātienē, izveido sarakstu un tāpat nepērc neko lieku.

SKORPIONS

Domīgs noskaņojums. Varbūt ietekmē apcerīgais Adventes laiks, varbūt žilbinošais sniega baltums – gribas mazliet pasapņot, pafilozofēt. Šodien vēlama mierīga atpūta.

STRĒLNIEKS

Šo dienu vislabprātāk pavadīsi mājās, jo iekrājušies saimniecības darbi. Kopā ar ģimeni uzposīsi telpas un pagatavosi maltīti. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās sirdī iemetīs dzirkstelīti.

MEŽĀZIS

Filozofisks noskaņojums. Sniegpārslas aiz loga griežas valša ritmā... Gribas daudz mīlestības un sirsnīgu kopā būšanu ar mīļoto cilvēku. Kādam dzīve var uzdāvāt iedvesmojošu tikšanos.

ŪDENSVĪRS

Jāiet sabiedrībā, jāatpūšas. Būsi labā garastāvoklī, dāvāsi smaidus, bārstīsi asprātības, flirtēsi. Un par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Iespējami sirdslietu piedzīvojumi.

ZIVIS

Sevis mīlēšanas diena. Palutini sevi ar relaksējošu pirts procedūru, SPA apmeklējumu vai masāžu. Aizej uz teātri, koncertu vai citu kultūras pasākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu