Svētdienas horoskops: 10. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SP-Photo/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 10. decembrim. 

AUNS

Diskusijas par saimniecības darbiem mājās: kas darāms uzreiz un kas var pagaidīt. Mēģini ar savējiem rast kompromisu, un nesaki neko emociju iespaidā. Katru vārdu un katru soli kārtīgi apdomā.

VĒRSIS

Diena piemērota sabiedriskām aktivitātēm. Satiecies ar draugiem, dodies pasportot vai kādu Ziemassvētku tirdziņu. Paliekot mājās, var sākties „rīvēšanās” par sīkumiem.

DVĪŅI

Patīkamas tikšanās ar draugiem: dodies slēpot, braukt ar sniega dēli, slidot vai mežā savelt sniegavīru. No sabiedriskām aktivitātēm gūsi pozitīvisma un enerģijas devu.

VĒZIS

Filozofisks noskaņojums un daudz emociju dvēselē. Gūsi jaunu pieredzi un atklāsi sevī interesantas, vēl nezināmas rakstura šķautnes. Savādām norisēm pilna diena.

LAUVA

Kopā ar ģimeni apdari mājas darbus un apmeklējiet pasākumus. Sirdslietās kaislības un piedzīvojumi, taču sargi privāto dzīvi no citu iejaukšanās – nestāsti ne par priekiem, ne rūpēm.

JAUNAVA

Sirsnīga un omulīga gaisotne. Pievērsies mīļotām nodarbēm un pasākumiem, kas vairo dzīvesprieku. Svarīgi ieklausīties bērnu vēlmēs un tās respektēt.

SVARI

Burvīga diena, lai izietu cilvēkos un apmeklētu pasākumus. Saviesīgajā un sabiedriskajā dzīvē ieskanēsies kāda romantiska nots. Gaišas un sirsnīgas emocijas.

SKORPIONS

Izej garākā pastaigā, uzcel ar ģimeni vai draugiem sniegavīru. Sirsnīgas emocijas un interesanta domu apmaiņa. Jauki apzināties, ka līdzās ir savējie, kas saprot un atbalsta.

STRĒLNIEKS

Atvērsi plānotāju un skatīsi nākamās nedēļas darbus. Prāts nemierīgs, un tāda sajūta, ka kaut kur jātraucas, kaut kas steidzami jādara. Aizbrauc dabā, lai iestājas miers un harmonija.

MEŽĀZIS

Jāparūpējas par radinieku labsajūtu un jāpalutina ģimene. Pašā sirds stūrītī siltas jūtas un ilgas pēc romantikas. Dalies savās sajūtās un pārdomās ar mīļoto cilvēku.

ŪDENSVĪRS

Šo dienu vēlams pavadīt kopā ar savējiem, svarīga emocionālā saskaņa un spēja saprasties. Apciemo vai uzaicini ciemos radiniekus, būs sirsnīgi un omulīgi.

ZIVIS

Tikšanās ar draugiem un sportiski pasākumi, bet vakarā romantiskas noskaņas sveču gaismā. Brīvajiem ļaudīm jādodas sabiedrībā – iespējama intriģējoša tikšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu