Pirmdienas horoskops: 11. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sergio Photone/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 11. decembrim. 

AUNS

Liela nozīme sabiedriskiem kontaktiem – tu atcerēsies vai tevi atminēsies saistībā ar kādām senākām sarunām. Nejaušas iepazīšanās rezultātā var rasties auglīga lietišķā sadarbība.

VĒRSIS

Daudz kas būs atkarīgs ne no tevis paša, bet no līdzcilvēkiem, kolēģiem vai biznesa partneriem. Mēdz teikt, ka nevajag iespringt par lietām, ko nav iespējams ietekmēt.

DVĪŅI

Nedēļa sākas enerģiski - būs jaunas idejas, ko ir vērts apspriest. Ļoti iespējams, ka tās iedvesmos un motivēs kolēģus. Šodien daudz paveiksi un pašam arī būs prieks.

VĒZIS

Parūpējies, lai darbavietā valda svētku noskaņa – kāds atnesīs rotājumus, kāds noliks kopīgā telpā piparkūku vai mandarīnu trauciņu, jo... dzīves skaistums slēpjas tādos sirsnīgos sīkumos.

LAUVA

Darbā izcelsies ar spēju iedvesmot kolēģus. Tev būs iespējas īstenot savas idejas un piedāvāt inovatīvus risinājumus dažādām problēmām. Ņem iniciatīvu savās rokās.

JAUNAVA

Tev patīk iedziļināties detaļās, un šī īpašība ļoti noderēs, jo profesionālajā jomā risināmi sarežģīti un atbildīgi jautājumi. Parādīsi, ka esi kompetents.

SVARI

Daudz pienākumu, un liels entuziasms. Darbā izmanto iespēju dalīties ar savām idejām, droši izsaki viedokli un neskopojies ar uzslavām, jo tas uzlabotos kolektīvo garu.

SKORPIONS

Ir iespējas izcelties darba jomā. Izdomā un izstrādā nebijušus risinājumus un piedāvā inovācijas. Kolēģi vai biznesa partneri būs ieinteresēti, un jūs ātri vienosieties par kopīgiem mērķiem.

STRĒLNIEKS

Īstais laiks, lai izvirzītu augstus mērķus un ķertos pie lielām idejām. Varbūt tev nāksies pārvarēt šaubas, bet atceries, ka ceļš var vest pretī aizraujošiem izaicinājumiem.

MEŽĀZIS

Darbā no tevis gaida praktiskus un racionālus risinājumus. Izvērtē esošos projektus, un koncentrējas uz to, kas ir īpaši svarīgs. Varbūt nāksies pastiprināti pievērsties organizatoriskajiem jautājumiem.

ŪDENSVĪRS

Lai uzlabotu darbu procesu, domā par inovācijām un oriģinālajiem risinājumiem. Vislabāk darbi sokas tad, kad ir radošā brīvība, kad pats vari noteikt ritmu un apjomu.

ZIVIS

Ir laiks ieklausīties intuīcijas balsī un pievērst uzmanību detaļām. Izmanto savu māksliniecisko pieeju, lai atrastu risinājumus ikdienas uzdevumiem, kas varbūt jau ieslīguši rutīnā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu