VIDEO "Esmu tik vecmodīgs, cik iespējams." Kallums – pusaudzis, kurš dzīvo kā 20. gadsimta 40. gados (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: News Updates/"Facebook"

Skotu pusaudzim Kallumam Grabam ir vien 19 gadu, bet viņš dzīvo kā pagājušā gadsimta 40. gados. Gandrīz viss, kas viņam pieder, ir vismaz 70 gadus vecs, vēsta raidsabiedrība BBC.

Kallums ikdienā brauc ar 1938. gadā ražotu "Austin Cambridge" automašīnu un 1952. gadā ražotu "Raleigh" divriteni un runā tikai pa 1940. gadā ražotu telefonu. 

"Esmu tik vecmodīgs, cik iespējams," par sevi stāsta jaunietis. Lai gan viņa 75 gadus vecā vecmāmiņa izmanto mobilo telefonu, viņas mazdēlam tāds nemaz nepieder. "Es neprotu rīkoties ar tehnoloģijām. Man koledžā spieda izmantot portatīvo datoru un man tas ļoti nepatika."

Kallums norāda, ka par šo laika periodu viņš sāka interesēties vidusskolas sākumā. Viņam vienmēr patikusi vēsture, jaunietis bērnībā arī pētījis sava vectēva dienasgrāmatu, kurā viņš aprakstījis savu ikdienu, kamēr atradās ienaidnieka gūstā kara laikā. 

Tagad pusaudzis krāj visu, kas ražots šajā laika periodā, tostarp petroleja lampas. Mūziku viņš klausās ar plašu atskaņotāju. Viņa mīļākie mūziķi ir Frenks Sinatra, Vera Lina un Enna Šeltona. Nevienu mūsdienu mūziķi viņš nespēj nosaukt.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu