FOTO un VIDEO Partija "Taisnīgums" protesta gājienā aicina "Atgūt savu pašcieņu un valsti!"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Akcija "Atgūt savu pašcieņu un valsti!"
Akcija "Atgūt savu pašcieņu un valsti!" Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

9. decembrī pulksten 13. no Strēlnieku laukuma partija "Taisnīgums" un tās atbalstītāji devās gājienā uz Brīvības pieminekli, kur novadīta sapulce "Laiks rīkoties. Atgūt savu pašcieņu un valsti".

Kā norāda akcijas organizētāji, sapulce rīkota, lai "iedvesmotu būt aktīviem, rīkoties, nestāvēt malā, jo tā ir mūsu zeme, mūsu atbildība senču un nākamo paaudžu priekšā!"

Sapulcē runas teica vairāki partijas locekļi, kā arī Liāna Langa un Aleksandrs Kiršteins.

FOTO: Akcija "Atgūt savu pašcieņu un valsti!"

Protesta gājiena paziņojuma ieraksta ievadā pausts viedoklis, ka "Latvijā šobrīd ir izveidojusies latviešu interesēm atklāti nelabvēlīga vara".

Tam par pamatu uzskaitīti vairāki iemesli, tostarp apgalvojumi, ka esošā valdība it kā mēģinot iznīcināt ģimenes vērtības un "ienīst latviskumu".

"Taisnīgums" aicina parakstīties par Saeimas atlaišanu, "lai cik arī nepatīkami nebūtu to ierosinājušie personāži," kā arī par referenduma ierosināšanu partnerības institūta ieviešanai.

Partijas ieskatos, tieši no šādas rīcības politiķi baidoties visvairāk – pilsoniskās pretestības, pašorganizēšanās un politiskās aktivitātes, kas "neļautu viņiem turpināt bradāt latviešu intereses, tautas tiesības un postīt valsti!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu