Gromovs gūst septiņus punktus zaudētā Grieķijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Iļja Gromovs
Iļja Gromovs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Iļja Gromovs sestdien Grieķijas čempionāta spēlē guva septiņus punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, taču tas nepalīdzēja viņa pārstāvētajai "Lavrio" tik pie uzvaras.

"Lavrio" viesos ar rezultātu 60:71 (9:14, 14:20, 11:17, 26:20) zaudēja Patras "Apollon" komandai.

Gromovs spēlēja 26 minūtes un 41 sekundi, kuru laikā grozā meta divus no četriem divu punktu metieniem un trīs no pieciem soda metieniem. Viņa kontā arī septiņas bumbas zem groziem, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, divas pārtvertas piespēles, viens bloķēts metiens, trīs piezīmes, pieci izprovocēti sodi un +/- rādītājs -14, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu 13.

Viesu rindās rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Ksaviers Kastaneda, kamēr Patras vienībā ar 13 punktiem un četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kristoss Salustrs.

Roberta Blumberga pārstāvētā Saloniku "Aris" komanda ar bilanci 5-4 ir sestā, bet "Lavrio" ar trim panākumiem desmit spēlēs ir astotajā vietā 12 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Grieķijas čempioni kļuva Pirejas "Olympiakos", kas finālsērijā ar 3-1 pārspēja Atēnu "Panathinaikos".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu