"Jūtos tuvāka Dievam nekā jebkad." Mācītāja pievērsusies satura radīšanai vietnē "OnlyFans"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ana Akiva/ OnlyFans

Brazīlijā dzīvojošā bijusī modele, kura pēdējos gadus bija pievērsusies reliģijai un mācītājas aicinājumam, atgriezusies pie savas aizraušanās, apgalvojot, ka tagad “jūtas tuvāka Dievam nekā jebkad iepriekš”, vēsta “New York Post”.

36 gadus vecā Ana Akiva paziņoja, ka nu koncentrēsies uz platformu “OnlyFans”, nenoliedzot, ka varbūt kādreiz “atgriezīsies” baznīcā.

“Es uzskatu, ka jutekliska satura radīšana mani neapkauno kā Dieva meitu vai cilvēku,” skaidroja Akiva, piebilstot, ka atkāpjas no mācītājas amata “aiz cieņas pret Dievu”.

Pāreja uz “OnflyFans” platformu, visticamāk, sievietei problēmas nesagādās, jo gadu gaitā viņa ir uzkrājusi 100 tūkstošu sekotāju lielu auditoriju vietnē “Instagram”. Iepriekš viņa bija modele un katru gadu piedalījās konkursos, kuros meklē Brazīlijas labākās pēcpuses īpašnieci, taču 2015. gadā pievērsās reliģijai.

“Es sāku redzēt, ka baznīca ir samaitāta, tā ir vēl sliktāka par laicīgo pasauli, jo baznīcā viņi sludina vienu, bet dara ko citu; ne visi, taču liela daļa ir korumpēti,” izsakās Akiva.

Vēl viens faktors, kas veicināja modeles pievēršanos reliģijai, bija viņas bijušais vīrs, kurš dzīvojis savai baznīcai, tādēļ aizliedzis modelei strādāt viņas darbu. Pirms gada viņa no vīra izšķīrās.

Akiva neuzskata, ka jaunajam darbam viņu vajadzētu šķirt no Dieva; tieši pretēji – satuvināt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu