Evelīnas Pārkeres izstrādātā iepazīšanās lietotne jau gūst popularitāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Uzņēmēja un digitālā satura veidotāja Evelīna Pārkere krāšņā prezentācijas pasākumā sestdien, 9. decembrī, "Digital Art House" atrādīja jauno Latvijā izstrādāto iepazīšanās lietotni "RiskMe". Nu viņa dalījusies iespaidos pēc prezentācijas.

Evelīna teic, ka šīs lietotnes galvenā jēga ir palīdzēt cilvēkiem iepazīties, balstoties uz personību un kopīgām interesēm, nevis izskatu. Tajā tiek izmantots mākslīgais intelekts un jauns spēles modelis – izaicinājumi. Dažu dienu laikā lietotne sasniegusi 4000 lietotāju, kļūstot par vienu no populārākajām Latvijā. 

Pirms prezentācijas viesus izklaidēja Jāņa Kreičmaņa stendaps, pēc kura sekoja "RiskMe" prezentācija, ko vadīja pati Evelīna Pārkere. Viņa lietotni izstrādājusi kopā ar sadarbības partneri un programmētāju Dāvi Iljinu, kurš īstenojis ideju no pamatiem. Vakaru noslēdza grupas "Laime pilnīga" koncerts un dīdžejs Kārlis Ķilkuts.

Fotogrāfijas no prezentācijas pasākuma

Evelīna Pārkere dalās iespaidos pēc prezentācijas: "Esmu ļoti priecīga, ka pasākums pulcēja tik daudzus interesentus, kuri ar ovācijām prezentācijas laikā mani tik ļoti atbalstīja. Bija prieks satikt ne tikai draugus, atbalstītājus, bet arī īstos lietotnes izmantotājus dzīvē. Ceru, ka "RiskMe" mainīs daudzu cilvēku dzīvi ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē, jo esam tikai pašā ceļa sākumā."

Savukārt prezentācijas pasākuma apmeklētājs uzņēmējs Ingus Rutulis stāsta: "Prieks un iedvesmojoši skatīties, ka cilvēki Latvijā dara un spēj radīt mūsdienīgu produktu! Projekts ir nupat nodots publiski sabiedrības rokās, un būs interesanti sekot līdzi tā attīstībai. Nešaubos, ka "RiskMe" kļūs par atpazīstamu zīmolu ne tikai Latvijā, bet arī kaimiņvalstīs un plašajā pasaulē. Suminājumi Evelīnai un Dāvim."

Veidotāji stāsta, ka lietotne "RiskMe" atšķiras no citām iepazīšanās vietnēm ar to, ka tajā ir iespējams atrast ne tikai otro pusīti, bet arī draugus ar kopīgām interesēm. Turklāt, lai sāktu lietot lietotni, katram vispirms izveido mākslīgā intelekta avatāru, kurš ir katra lietotāja atspulgs. Savukārt pēc tam avatāram ir jārada izaicinājums, kas atspoguļos tā personību un intereses. Kad lietotājs atrisinājis avatāra izaicinājumu, iepazīstot otru cilvēku tuvāk, tikai tad viņš var atklāt savu profilu otram, un tajā redzamas ne tika mākslīgā intelekta ģenerētas bildes, bet arī paša lietotāja.

Šobrīd Latvijā ir palaista "RiskMe" bēta versija, taču lietotnes izstrādātājiem ir lielas ambīcijas – iekarot lielo iepazīšanās vietņu tirgu un palaist lietotni visā pasaulē. "RiskMe" visiem ir pieejama bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu