VIDEO Meksikāņu bokseris pēc brutāla nokauta tiek nogādāts slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē ASV pilsētā Longbīčā ar spilgtu nokautu izcēlās filipīniešu bokseris Marks Magsajo, pieveicot meksikāni Izaku Avelāru.

Magsajo dueli pret Avelāru piedzīvoja debiju 59 kilogramu divīzijā. Līdz tam filipīnietis bija cīnījies svara kategoriju zemāk jeb 57 kilogramu divīzijā.

Šī cīņa noslēdzās jau trešā raunda pirmajā pusē, kad Magsajo ar perfektu kreiso "āķi" nokautēja pretinieku. Cīņas tiesnesis pat neuzsāka atskaiti līdz 10.

Avelārs kādu brīdi palika guļam uz ringa grīdas, bet pēcāk viņš spēja piecelties sēdus. 26 gadus vecais meksikānis arēnu pameta uz nestuvēm, tika nogādāts slimnīcā, un pagaidām par viņa veselības stāvokli plašāku ziņu nav.

Magsajo pēc cīņas savos sociālo mediju kontos publiskoja laba vēlējumus pretiniekam.

"Aizlūdzu par sava pretinieka, Izaka Avelāra drošību. Galu galā mēs esam bokseri, un ārpus ringa esam brāļi. Mēs cīnāmies par savām ģimenēm un valstīm. Ceru, ka ar Izaku viss ir kārtībā," rakstīja Magsajo.

Šī nav pirmā reize, kad Magsajo pretinieks pēc piedzīvotā nokauta tiek hospitalizēts. 2021. gadā viņš nokautēja 10. raundā bijušo pasaules čempionu Hulio Sehu, kurš no slimnīcas tika izrakstīts pēc divām dienām, bet ringā vairs neatgriezās.

Magsajo savas profesionālās karjeras laikā ir bijis arī Pasaules Boksa padomes (WBC) čempions 57 kilogramu divīzijā. 28 gadus vecais filipīnietis 27 karjeras profesionālajās cīņās ir izcīnījis 25 panākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu