Otrdienas horoskops: 12. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Irina Kozorog/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 12. decembrim. 

AUNS

Profesionālajā vidē iespējamas pozitīvas pārmaiņas, kas atspoguļosies bankas kontā. Tikai raugies – kur, par ko un cik tērē. Svētku atlaides – liels vilinājums.

VĒRSIS

Papēti darba sludinājumus, biznesa iespējas, strādā pie personīgajiem projektiem, jo visai drīz profesionālajā jomā iespējami pozitīvi pavērsieni.

DVĪŅI

Ir vērts ielūkoties kursu piedāvājumos – kāds izvēlēsies mācīties svešvalodu, kāds apgūt tehnoloģijas un mākslīgā intelekta iespējas, kādu uzrunās praktisku iemaņu kursi. Viss dzīvē noderēs.

VĒZIS

Vari izklāstīt savas ieceres sanāksmēs vai arī meklēt biznesa partnerus jauniem projektiem. Taču vairāk paļaujies uz sevi – būs tas, ko pats izdomāsi un izdarīsi.

LAUVA

Neviens neko pa prātam nevarēs izdarīt... Piktosies, uzrūksi, taču palīdzēsi. Un arī parādīsi, ka esi autoritāte, kas spēj sniegt vērtīgus padomus un atrisināt sarežģītus jautājumus.

JAUNAVA

Dzīve var piespēlēt jaunas iespējas: kādam izaugsmi karjerā, kādam apstākļus, lai radikāli mainītu darbības virzienu, kādam, lai attīstītu biznesu. Rēķini izdevīgumu.

SVARI

Var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemju partneriem, kā arī iespējams veiksmīgi saplānot komandējumu. Vakarā beidz darbu ātrāk, izej pastaigā, pasporto.

SKORPIONS

Jo agrāk no rīta šodien ķersies pie pienākumiem, jo vairāk paspēsi. Tikai neuzņemies vairāk kā salīgts, un raugies, lai izdarītais tiek atbilstoši novērtēts naudas izteiksmē.

STRĒLNIEKS

Esi elastīgs un atvērts, sadarbojies un iesaisties kopprojektos, tas palīdzēs gūt panākumus. Lieli plusi ir tavs optimisms, draudzīgums un komunikācijas spējas.

MEŽĀZIS

Laba diena lietišķo jautājumu kārtošanai. Uz tevi vienmēr var paļauties un darba devēji vai biznesa partneri to zina. Ātri atradīsi risinājumus un visi to novērtēs.

ŪDENSVĪRS

Diezgan emocionāla, bet darbā tomēr pozitīva diena. Daudz lielisku ideju, tikai nedāvā tās visiem pēc kārtas. Ir pierādījies, ka tā ir vērtība, par kuru bieži neviens negrib maksāt.

ZIVIS

Ja rodas kādas strīdus situācijas, tavas spējas risināt problēmas toleranti palīdzēs atrast zelta vidusceļu. Parūpējies par mierīgu un radošu atmosfēru darba vidē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu