Cilvēki neizpratnē par sievieti, kura uzsver, ka Latvijas "Michelin" restorānā samaksājusi "pustūkstoti" par vakariņām (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

21. novembrī tapa zināms, ka pirmo reizi vēsturē Latvijas restorāni nonākuši starptautiski atzītajā "Michelin Guide" restorānu ceļvedī. Nu kāda sieviete devās baudīt maltīti vienā no šiem Latvijas restorāniem, publicējot atskatu par savu pieredzi, kurš ne visai iepriecināja sociālo tīklu lietotājus. 

Sieviete, kura sevi vietnē "TikTok" dēvē par ēdienu blogeri, dalījās ar video, kurā apmeklējusi restorānu "Max Cekot Kitchen", kurš saņēmis īpašo "Michelin" apbalvojumu - "Michelin" zvaigzni.

"Es par šo maltīti samaksāju pustūkstoti. Jā, jūs nepārklausījāties - pustūkstoti," viņa paziņoja video sākumā. 

Turpmākajos kadros sieviete parādīja katru ēdienu un viedokli par tiem. "Kā tev liekas, bija tā vērts?" viņa vērsās pie saviem sekotājiem.

Video noslēgumā viņa dalījās arī ar rēķinu, kurā gala summa gan norādīta 439 eiro, no kuriem 300 eiro bija par 10 kārtu ēdienu diviem cilvēkiem, savukārt pārējo summu sastādīja dzērieni un apkalpošanas maksa. 

@jushkapadrushka Kā tev liekas, bija tā vērts? 🤔 Apmeklēju pirmo Michelin zvaigznes restorānu Latvijā - Max Cekot Kitchen 🍽️ #latvija #michelinstar #restorāns #patipirku ♬ Shine (Cover Benjamin Francis Leftwich) - 婷婷icy

Video ātri vien guva ievērību kā pašā "TikTok" vidē, tā arī "Twitter" jeb "X", kur cilvēki nesaprata, kādēļ sieviete tik ļoti uzsvērusi summu, ko samaksājusi. Vairāki norādīja, ka, dodoties uz šādu restorānu, tiek maksāts par pieredzi, nevis kārtīgu pieēšanos, turklāt cenas esot atbilstošas.

Bija arī vairāki cilvēki, kuri gan piekrita, ka cenas bijušas pārāk augstas un paši noteikti restorānu neapmeklētu.

Arī "TikTok" komentāri bija līdzīgi, cilvēkiem daloties divās frontēs. Komentāros video autore rakstīja, ka nav saņēmusi atlaidi kā "TikTok" lietotāja, kā arī apstiprināja, ka no ēdieniem paēdusi labi. 

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu