Dukurs ar jauno sirdsdāmu iepazinies turpat, kur savulaik ar nu jau bijušo sievu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: miks_dukurs/ Instagram

Mūziķis Miks Dukurs pavisam nesen publiskas padarīja savas jaunās attiecības, atrādot pirmās kopbildes ar jauno draudzeni saviem soctīklu sekotājiem. Nu sarunā ar "Privāto Dzīvi" Dukura jaunā sirdsdāma Endija Kalniņa atklāja, kā abi iepazinušies.

Mika jaunā mīļotā ir pašmāju influencere un uzņēmēja Endija Kalniņa, kas sociālajos tīklos atrodama ar segvārdu Kalendy. Viņa atklāj abu iepazīšanās stāstu: "Satiekamies kopš septembra. Iepazināmies pavisam nejauši klubā "Skapis", apmainījāmies ar kontaktiem, un drīz pēc tam Miks mani uzaicināja uz savu koncertu.

Braucu līdzi uz visiem pasākumiem, parasti esmu pirmajās rindās. Tā kā koncerti notiek daudzās pilsētās, mums sanāk apceļot Latviju kopā," atklāj jaunā Dukura draudzene.

Ironiski, ka Dukurs ar jauno draudzeni iepazinies tieši tajā pašā vietā, kur savulaik ieskatījās nu jau šķirtajā sievā. Toreiz tas bija klubs "Piens", tagad tam dots jauns nosaukums - "Skapis".

"Personīgi es neko nenožēloju. Joprojām uzskatu, ka nekas nenotiek tāpat vien. Ņemot vērā apstākļus, steigas nav. Ar Endiju pavadām kopā daudz kvalitatīva laika.

Esmu laimīgs, bet, abiem saprotot to, ka esmu ar pievienoto vērtību, uzvedamies adekvāti," par jaunajām attiecībām klāsta Miks.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 12. decembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu