ŅEM VĒRĀ Lielākā daļa Latvijas ceļu joprojām apledojuši

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Piesnidzis lauku ceļš ziemā Latgalē.
Piesnidzis lauku ceļš ziemā Latgalē. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Šorīt sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem lielākajā daļā Latvijas teritorijas,  informē "Latvijas valsts ceļi".

Trešdienas rītā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Tallinas, Vidzemes un Valmieras šosejām visā to garumā, pa Rīgas apvedceļu, pa Bauskas šoseju no Rīgas līdz Dzimtmisai un pa Jelgavas šoseju no Rīgas līdz Olainei.

Pa Liepājas šoseju apgrūtināta braukšana ir no Rīgas līdz Kaģiem, no Apšupes krustojuma līdz Anneniekiem un no Skrundas līdz Liepājai, bet pa Ventspils šoseju - no Rīgas līdz Strazdei un no Usmas līdz Ventspilij.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Daugavpils, Kokneses un Rēzeknes šosejām visā to garumā, pa ceļu Grebņeva- Rēzekne- Daugavpils- Lietuvas robeža, kā arī pa Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā, izņemot Saldus un Jelgavas apkārtnes.

Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 145 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu