Sāk vilciena Viļņa–Rīga–Viļņa biļešu pārdošanu. Kāda būs cena un kursēšanas grafiks? (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 18. decembrī, sāksies biļešu tirdzniecība braucieniem vilcienā, kas kursēs starp Viļņu un Rīgu, informēja Lietuvas valsts dzelzceļa grupas "Lietuvos geležinkeliai" pārstāvji.

Standarta un pirmās klases vilciena biļetes no pirmdienas plkst. 13.30 varēs iegādāties pasažieru vilcienu operatora "LTG Link" mājaslapā "www.LTGLink.lt" un mobilajā lietotnē.

Standarta biļetes cena braucienam būs 24 eiro.

Vienlaikus paredzēts, ka bērniem līdz sešu gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu vilcienā, brauciens būs bezmaksas, bet bērniem vecumā no sešiem līdz 16 gadiem tiks piemērota 30% atlaide.

Vilcieni starp Rīgu un Viļņu kursēs katru dienu. "LTG Link" vilciens no rīta dosies ceļā no Viļņas, bet pēcpusdienā - no Rīgas.

Brauciens starp abām galvaspilsētām ilgs aptuveni četras stundas un 15 minūtes.

Taču jāņem vērā, ka infrastruktūras uzlabošanas dēļ brauciena laiks var nedaudz mainīties.

Pirmais brauciens notiks 27. decembrī.

Vilciens no Viļņas izbrauks katru dienu plkst. 6.30, no Kaišadores - plkst. 7.14, no Šauļiem - plkst.8.51, no Jonišķiem - plkst. 9.30. Jelgavā vilciens ieradīsies plkst. 10.06, bet Rīgas Centrālajā stacijā - plkst. 10.43.

No Rīgas uz Viļņu vilciens katru dienu aties plkst. 15.28, no Jelgavas - plkst. 16.08, Šauļos vilciens ieradīsies plkst. 17.21, bet Viļņā - plkst. 19.51.

Kompānijā uzskata, ka "LTG Link" piedāvātais maršruts būs ērts tiem, kas plāno vienas dienas komandējumus Latvijā.

Kaišadores stacijā paredzēta arī pārsēšanās uz vilcienu maršrutā Kauņa-Viļņa.

Vilciens ir aprīkots ar apkuri un ventilāciju, gaisa kondicionēšanu un Wi-Fi. Vilcienā ir 142 sēdvietas pasažieriem un 4 statīvi velosipēdiem. Kompānijā arī atzīmē, ka visa brauciena laikā būs pieejamas karstas un aukstas uzkodas un dzērieni.

Vienlaikus jāatceras, ka pasažieriem līdzi jāņem personu apliecinoši dokumenti. Šajā starptautiskajā maršrutā ir atļauts pārvadāt personīgo rokas bagāžu un velosipēdus (iepriekš iegādājoties attiecīgo biļeti). Fiksētā cena par velosipēdu visā maršrutā ir 10 eiro.

Tāpat kā Lietuvā, arī Latvijā ceļošana ar mīļdzīvniekiem ir atļauta, ja ir derīga Eiropas mīļdzīvnieka pase un tiek ievērotas veselības un higiēnas prasības. Mazi mīļdzīvnieki īpašās somās var ceļot bez maksas, bet lielāki – par fiksētu maksu 5 eiro.

"Lietuvos geležinkeliai" grupā ietilpst uzņēmums "LTG Infra", kas pārvalda dzelzceļu tīklu, pasažieru pārvadājumu uzņēmums "LTG Link", kravu pārvadājumu kompānija "LTG Cargo" un citi uzņēmumi.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu