Nosaukts Brieža nākamās cīņas potenciālais pretinieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: скриншот видео

Latvijas boksera Maira Brieža promotieris Kalle Zauerlands sarunā ar "ProBox TV" norādījis, ka viņa klients nākamo cīņu aizvadīs par vakantu pirmā smagā svara kategorijas čempiona jostu.

Starptautiskā Boksa federācija (IBF) bija paziņojusi, ka tās pirmā smagā svara čempionam Džeijam Opetaijam sava josta jāaizstāv pret nozīmēto pretendentu, kurš ir Mairis Briedis.

Opetaija savu iespēju jostu aizstāvēt pret sevi izvēlētu pretendentu izmantoja jau septembrī, tiekoties ar britu Džordanu Tompsonu. Tagad neuzveiktajam austrāliešu bokserim ir rezervēta cīņa 23. decembrī paredzētajā Rijādas grandiozajā cīņu šovā.

IBF uzstājusi, ka Opetaijam nākamā cīņa jāaizvada pret Briedi, pretējā gadījumā viņš čempiona jostu zaudēs. Austrālijas bokseris ir izvēlējies saglabāt vietu Rijādas cīņu šovā, tādējādi atbrīvojot čempiona jostu. 

Ārzemju mediji vēsta, ka Opetaija ir vienojies par trīs cīņu un divu miljonu ASV dolāru honorāru Saūda Arābijā.

Zaurlands atklāja, ka Briedis par vakanto IBF jostu cīnīsies ar Gilberto Ramiresu: "Briedis cīnīsies par vakanto jostu. Visticamāk, pret Ramiresu. Ja es nekļūdos viņš [Ramiress] rangā ir nākamais. Arī šī cīņa būs milzīga. Mairis ļoti vēlējās revanša cīņu pret Opetaiju."

Promotieris arī noliedza runas, ka Briedis esot traumēts, piebilstot, ka latviešu bokseris aktīvi trenējas.

Arī Briedis savā platformas X kontā norādīja, ka viņa nākamais pretinieks būs Ramiress un cīņa varētu norisināties februārī.

38 gadus vecais Briedis ringā nav kāpis kopš zaudējuma jau pieminētajam Opetaijam pērnā gada jūlijā.

Ramiress savas karjeras 46 cīņās tikai vienu reizi ir izjutis zaudējuma rūgtumu, izcīnot 45 uzvaras.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu