ŅEM VĒRĀ Apledojuma un melnā ledus dēļ trešdienas rītā daudzviet Latvijā apgrūtināta braukšana (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jelgavas šoseja ziemā.
Jelgavas šoseja ziemā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šorīt apledojums un melnais ledus apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Latgalē, valsts centrālajā daļā un Talsu apkārtnē, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 64 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Daugavpils šosejas (A6) posmā no Pļaviņām līdz Pāterniekiem, Bauskas šosejas (A7) posmā no Dzimtmisas līdz Grenctālei, Jelgavas šosejas (A8) posmā no Olaines līdz Meitenei, Liepājas šosejas (A9) posmā no Kaģiem līdz Apšupes pagriezienam, Ventspils šosejas (A10) posmā no Strazdes līdz Usmai.

Tāpat satiksme apgrūtināta uz autoceļa Jēkabpils - Rēzekne - Ludza - Krievijas robeža (Terehova) (A12), autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva) - Rēzekne - Daugavpils - Lietuvas robeža (Medumi) (A13) un Daugavpils apvedceļa (A14).

Uz reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi apgrūtināti ir Talsu, Tukuma, Jelgavas, Dobeles, Bauskas, Ogres, Rēzeknes, Ludzas, Krāslavas, Preiļu, un Jēkabpils apkārtnēs.

Autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu