VIDEO Bļugers turpina "uguņot", bet piedzīvo zaudejumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AFP / Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien, 21. novembrī, Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda piedzīvoja zaudējumu, izcēlās ar diviem rezultativitātes punktiem.

"Canucks" viesos ar rezultātu 3:4 (1:1, 1:1, 1:1, 0:1) zaudēja Dalasas "Stars" vienībai.

Latvijas uzbrucējs, tiekot pie rezultativitātes punktiem piektajā spēlē pēc kārtas, šajā mačā uz ledus pavadīja 16 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā arī vienreiz meta pa vārtiem, uzvarēja septiņos no 16 iemetieniem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Bļugers tika pie rezultatīvas piespēles jau pirmajos "Canucks" vārtos, kad mača trešajā minūtē pēc viņa un Konora Gārlenda piespēlēm pretinieku vārtos ripu raidīja Dakota Džošua. Pirmās trešdaļas vidū rezultātu izlīdzināja Tailers Segins.

Otrajā periodā pēc nepilnām astoņām minūtēm "Stars" vadībā izvirzīja Rope Hincs, taču nepilnas piecas minūtes vēlāk Broks Besers ar spēcīgu plaukstas metienu panāca neizšķirtu.

Nedaudz mazāk kā piecas minūtes līdz pamatlaika beigām "Canucks" vienu vārtu pārsvaru atjaunoja Bļugera uzbrucēju trijnieks, kad otro reizi mačā pēc Latvijas hokejista un Džošua piespēlēm mājinieku vārtsargu pārspēja Gārlends.

Trīs ar pusi minūtes līdz finālsvilpei 3:3 panāca Tomass Hārlijs, bet papildlaikā Dalasas vienībai uzvaru atnesa Mets Dušēns.

"Canucks" vārtus sargāja Tačers Demko, kurš atvairīja 32 pretinieku metienus, kamēr otrā laukuma galā Skots Vedžvuds tika galā ar 17 ripām.

"Canucks" ar 47 punktiem 34 spēlēs ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē un nākamo maču aizvadīs sestdien, mājās tiekoties ar Sanhosē "Sharks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu