FOTO Magone Liedeskalna uzmirdz līdz šim neredzētā tēlā (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dzejniece un šovu zvaigzne Magone Liedeskalna ļāvusies sievišķīgām pārvērtībām un uzaicinājusi draudzenes uz fotosesiju, lai nosvinētu gada beigas.

Svētku gaisotnē Magone atskatījās uz saviem šī gada lielākajiem notikumiem. Šis gads Magonei patiesi bijis pārsteigumiem bagāts. Lai gan bijuši arī ne tik viegli pārbaudījumi, tomēr pāri visam ir arī daudz labā - viņa ne vien tikusi pie jauna smaida, bet arī piepildījusi sapni par jaunu maizes krāsni, pie viņas mājas "Avotiņos" uzstādīti arī saules paneļi, kas ražos elektrību, lai ģimenes budžetā atstātu vairāk brīvo līdzekļu. Magone ir pateicīga arī par jaunām draudzībām. 

Šajā gadā arī attiecību tēma Magones dzīvē bija ļoti būtiska. Atskatoties uz aizvadīto gadu, viņa teic, ka šajā jautājumā ir mazliet bēdīgāk, jo nav atradusi vēl to, ko meklē. 

Viņa gan cerības nav atmetusi par vienu no pēdējiem kavalieriem, ar kuru devās uz randiņu pavisam nesen. Attālums tomēr dara savu. Magone nav zaudējusi ne cerības, ne humora izjūtu. Viņa saka: "Sū*i rallā, ka nav to veču, gan jau atnāks, varbūt nākamajā gadā." Viņa ir apņēmības pilna turpināt iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

Izmantojot maģisko mirkli, dāmas kopīgi veica manifestācijas rituālu, lai piepildītos lielākās vēlēšanās nākamajam gadam.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu