Trīs Zodiaka zīmēm gada beigās mīlas frontē gaidāmi patīkami jaunumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Impact Photography/Shutterstock

Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kurām gada nogalē sirdslietās gaidāmi patīkami pavērsieni.

Auns

Auns ir viena no retajām zīmēm, kas gada beigas var pārvērst par fundamentālas emocionālās attīstības periodu. Viņu jūtas un gaidas attiecībās kļūs skaidrākas. Auniem gada nogalē pieaugs pārliecība par attiecībām. Astrologi atzīmē, ka Auniem tagad pieņemtie lēmumi var kalpot kā laba garantija ilgam un laimīgam mūžam.

Jaunava

Gada nogale Jaunavām būs kā atbrīvošanās no pagātnes, dodot iespēju Jauno gadu sākt ar tīru lapu. Strēlnieka enerģijas iespaidā šī Zodiaka zīme smelsies sevī jaunu pārliecību un drosmi, kas ļaus satikt jaunus cilvēkus. Liela iespēja, ka uzplauks arī jaunas jūtas un pat mīlestība. Decembra beigas Jaunavas dzīvē ienesīs iespēju sākt dzīvi no jauna un atvērt jaunu lappusi mīlestībā.

Mežāzis

Mežāžiem decembra beigās tiks dāvāta gudrība un neatlaidība, kas palīdzēs pārvarēt smagus pārbaudījumus. Venēras enerģija un Merkura atbalsts stiprinās viņu jūtas, palīdzot aizmirst pagātnes skumjas un ļaus izbaudīt mirkli. Mežāžu mīlestība un pašu stabilitāte radīs stabilu pamatu laimei Jaunajā gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu