"Novēlu sev un citiem izturēt!" Uz gada beigu jautājumiem atbild aktrise Dārta Daneviča (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Gaidot gadu miju, Apollo.lv aptaujā cilvēkus, ar kuriem šogad jau esam aprunājušies. Šoreiz uz pieciem gada beigu jautājumiem atbild aktrise Dārta Daneviča.

Dārtai šis gads karjerā bija patiesi spožs. Viņa šogad saņēma "Spēlmaņu nakts" balvu kā "Gada aktrise". Taču privātajā dzīvē viņa aizvien negurstoši cīnās par sava bērna tiesībām.

Gada vidū Dārtas un bijušā Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa starpā radās strīds par abu kopīgā dēla pirmsskolas izglītības iestādi, kas, viņaprāt, vēl jo vairāk izgaismoja bāriņtiesas problēmjautājumus.

Dārta šogad spēra nozīmīgu soli, dodoties pie Valsts prezidenta Edgars Rinkēviča, lai turpinātu risināt ar bāriņtiesu saistītos problēmjautājumus.

Neskatoties uz radušos situāciju ar bērna tēvu, Dārta nav zaudējusi mīlestību pret dzīvi. Septembra nogalē Dārta sarunā teica: "Bet laiks iet, un dzīve jau neapstājas. Bērns aug, sāk vairāk runāt, sāk parādīties jaunas intereses. Un dzīve jau notiek, tikai tas fons ir tāds nežēlīgs. Bet laikam tā īstenība ir tāda, ka es spēju pieslēgties tai realitātei, kas notiek katru dienu, par spīti visām tiesām un bāriņtiesas nejēdzīgajiem lēmumiem. Tik un tā mēs dzīvojam - gatavojam pankūkas, mācāmies braukt ar riteni, ejam uz bērnu laukumiņu, dodamies pastaigās, taisām kopā mašīnu garāžas. To nevar man atņemt. Jāiemācās ieraudzīt arī realitāti, un to pazaudēt būtu stulbi. Man ir bērniņš, kurš aug, ir vesels un laimīgs. Jātiek tik ar papīriem galā."

Kas jūs pārsteidza šajā gadā?

Es sevi pārsteidzu ar savu izturību. Mani pārsteidza lielas sabiedrības daļas augstā tolerance pret pretlikumībām, netaisnību, vardarbību.

Kāda bija šī gada lielākā vilšanās?

Ukrainas uzvaras nesagaidīšana karā.

Kāda bija gada lielākā jezga?

Sporta svētki hokejā un basketbolā.

Kas šogad īpaši jūs iedvesmoja vai ietekmēja?

Negācijas. Ļaunums.

Kāds ir novēlējums gan sev, gan citiem jaunajā gadā?

Izturēt.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu