Kā aizvadīsim gadumiju? Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 25. līdz 31. decembrim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ORION PRODUCTION/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 25. līdz 31. decembrim.

AUNS

Mazliet sapņains noskaņojums un sajūta, ka tūdaļ notiks kaut kas labs un skaists. Tici brīnumam un sapņi piepildīsies. Daudz jauku emociju sagādās tikšanās un kopā būšana ar draugiem – Pirmie un Otrie Ziemassvētki ir kā radīti saviesīgiem pasākumiem, ballītei vai omulīgam vakaram ar intelektuālām sarunām. Daži pārdomu brīži iespējami saistībā ar sirdslietām. Ja kas nav pa prātam, tad risini mierīgā sarunā ar otru cilvēku, bet neapspried ar radiem, draugiem, paziņām. Jauno gadu vari sagaidīt kādā publiskā pasākumā, kopējais noskaņojums iedvesmos.

VĒRSIS

Šī nedēļa ritēs svētku zīmē, kas tev gluži pa prātam. Paspēsi apmeklēt vairākus pasākumus, satikties ar draugiem, varbūt pat vairākas reizes cept pīrāgus, lai cienātu viesus vai nestu ciemakukulī. Omulība un sabiedriskās aktivitātes. Taču nedēļas vidū ir arī vairākas darba dienas, kuras vajag izmantot lietderīgi. Varbūt vēl kaut kas kārtojams un risināms, un ļoti iespējams, ka rodas jaunas idejas un jaunas peļņas iespējas. Patlaban gan nevajag slēgt līgumus vai parakstīt dokumentus – tas lai paliek kā viens no nākamā gada pirmajiem darbiem.

DVĪŅI

Šīs nedēļas brīvdienas izmanto, lai kaut kur aizbrauktu. Tepat pa Latvijas skaistajām vietām vai uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm: ar auto, busu vai jauno Viļņas vilcienu. Kustība ir tava stihija, un jauni iespaidi iedvesmo. Darba dienās krietni jāiespringst, jo atklāsies, ka šis un tas vecajā gadā palicis nepaveikts. Līgumu parakstīšanu un juridisko jautājumu risināšanu vēlams atstāt uz nākamo gadu, jo patlaban ir kļūdu riski. Gadumiju sagaidi kopā ar draugiem – lai skan mūzika, līst konfeti lietus un valda jautrība. Kāda brīvā sirds šajā svētku burzmā satiks savu īsto un vienīgo.

VĒZIS

Citiem ballītes, bet tev noskaņojums nopietns, jo prātā jauni plāni. Rūpīgi analizēsi, ko esi šajā gadā izdarījis, no kuriem projektiem vajadzētu atteikties un ar ko nākotnē sadarboties. Izvētī savu profesionālo darbību, varbūt esi daudz spēkus tērējis sīkumos. Patlaban ir labs laiks, lai iesaistītos pelnošos pasākumos. Prāts un intelekts augstā līmenī, un kādas atklāsmes var atnākt pēkšņi, teju vai sapnī nosapņosi. Svarīgas arī ģimenes lietas: brīvajās dienās lutināsi savējos, gādāsi par mājas saimniecību un vecgada vakarā klāsi galdu, ievērojot tradīcijas – neiztikt bez zirņiem un šķovētiem kāpostiem.

LAUVA

Tev patīk svētki, sveču liesmas un mirgojošas eglīšu lampiņas, un garās svētku dienas iedvesmos un dos daudz enerģijas. Taču nedēļas vidū kārtīgi jāpastrādā. Būsi prasīgs arī pret kolēģiem un darījumu partneriem. Kāds varbūt tevi uzskatīs par kašķīgu un „piekasīgu”, bet tavs galvenais arguments: „Kā jūgsi, tā brauksi.” Un galu galā līdz ar gadumiju jau nekas nebeidzas. Patlaban ir arī labs laiks, lai uzrakstītu biznesa projektu vai pieteiktos augstāka amata konkursam. Ja kārtojamas lietišķās darīšanas iestādēs, tad gan atliec uz nākamo gadu. Jaungada naktī prieku sniegs sabiedriskās aktivitātes.

JAUNAVA

Vai gan Jaunava spēj ilgi nedomāt par darbu? Ne vienam vien šīs nedēļas svētku brīvdienas šķitīs pārāk garas. Ja vēlies un ir iespējas, vari tajās arī mazliet pastrādāt. Savukārt darba dienās rosīsies ar pilnu jaudu un arī kolēģiem neļausi vaļoties. Var rasties jauns darba vai biznesa piedāvājums, bet ar atbildi gan nesteidzies, vajag ievākt informāciju un rūpīgi izvērtēt. Nedēļas nogalē svarīga privātā dzīve – gribēsi būt kopā ar ģimeni, sazināties ar tuviniekiem, arī tiem, kas svešatnē. Gadumijā kaut kur aizbrauc: izrotāt mežā eglīti vai jauno gadu sagaidīt kādā romantiskā viesu namiņā. Sirdi sildīs mīlestība.

SVARI

Sabiedriski aktīva nedēļa. Draugi aicinās satikties vai doties izbraucienā, būs vēlme apmeklēt kultūras un izklaides pasākumus, sazināsies ar tālākiem radiem, un šajā komunikācijas mutulī tu jutīsies ļoti labi. Arī darba dienas solās būt aktīvas. Lai jauno gadu varētu sākt ar pilnu jaudu, nopietni jāpiestrādā pie projektiem: kādam jāpievēršas biznesam, kādam jāmācās, kādam jāmaina darbs. Tā tās dienas paies un, skat’, atkal jau klāt brīvdienas. Gadumijas svētkos ģimeniskas noskaņas, aicini ciemos radu saimi. Brīvajiem ļaudīm attiecību veidošanas laiks. Kāda brīnumsvecītes dzirksts var iekrist sirdī.

SKORPIONS

Šajā nedēļā būs vēlme izveidot aizejošā gada „bilanci”. Pārskatīsi plānotāju un izvērtēsi, cik daudz un ko esi paveicis. Kopumā ar darbošanos būsi apmierināts, taču prātā var nākt domas, ka patiesībā vari vairāk un tavs potenciāls ir lielāks. Iespējams, ka jālūkojas pēc labāka darba: ar sociālajiem bonusiem un augstāku atalgojumu vai aktīvi jāpievēršas privātajam biznesam. Kāds domās par mācībām, jo prāts alkst arvien jaunu zināšanu. Skaties, kas tiek piedāvāts kursos, kas atrodams tīmekļa kanālos. Privātajā dzīvē atbalsts un uzticēšanās. Brīvajiem ļaudīm kā gadumijas dāvanu dzīve var uzdāvāt iespēju satikt otro pusīti.

STRĒLNIEKS

Laiskošanās vairākas dienas pēc kārtas nav tavā gaumē. Kāds dosies mazā ceļojumā, kāds aicinās kopā draugus, kāds aktīvi rosīsies mājas saimniecībā. Darbā vai biznesā būs daudz ideju, tikai pirms kaut ko uzsākt rūpīgi jāparēķina izdevīgums un jāizvērtē ekonomiskā situācija konkrētajā nozarē. Sargies no pārlieka optimisma, kas dažkārt var ņemt virsroku pār racionālo prātu. Vecgada vakarā esi kopā ar saviem mīļajiem, apdomā nākamā gada plānus un vēlēšanās. Izlej “laimīti” no alvas vai bišu vaska, tikai atceries, ka tava laime un veiksme ir tikai tavās rokās. Brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski piedzīvojumi.

MEŽĀZIS

Prāts mazliet nemierīgs, jo – brīvdienas, tas ir labi – taču darbi negaida. Nedēļas vidū būsi pirmais darbā un skubināsi kolēģus. Radīsies jaunas ieceres un arī noderīgi lietišķie kontakti. Svarīga finanšu tēma, par kuru tev būs savs redzējums: darbavietā par peļņu, atalgojumu un ieguldījumiem, un arī par savu un ģimenes budžetu – kāds būtu vēlamais variants. Esi gatavs nelielam kompromisam, ja vēlmes nesakrīt ar reālām iespējām. Privātajā dzīvē daudz pozitīvu emociju, atbalsts un sapratne. Gadumijas svētkos sirsnīga kopā būšana, jautrība un laba vēlējumi. Brīvajiem ļaudīm jauna iepazīšanās jāvērtē ar kritisku skatu.

ŪDENSVĪRS

Būs sajūta, ka paveras jauni ceļi un dzīvē gaidāmi lieli pozitīvi notikumi. Var nākt karjeras vai sadarbības piedāvājumi, rasties jauni kontakti, interesantas pazīšanās un neparastas tikšanās. Laiks pievērsties finanšu jautājumiem, izskati dažādus sadarbības variantus un domā, kā nopelnīt vairāk. Nauda šonedēļ visvairāk tērēsies mājas vajadzībām un Jaungada svinībām. Ar īsta saimnieka roku vadīsi saimniecību un rūpēsies par savējiem. Gadumijā prieku sniegs tikšanās ar draugiem vai izklaides pasākums. Kādā maskuballē iespējams neparasta tikšanās.

ZIVIS

Labs laiks autoritātes nostiprināšanai. Iedvesmosi kolēģus vai darījumu partnerus un spēsi pārliecināt par savu ideju dzīvotspēju. Ja rodas karstas diskusijas, aizstāvi viedokli ar loģiskiem argumentiem, bet neiesaisties strīdos. Darbā ieguldītā enerģija dos rezultātus, un ļoti iespējams, ka saņemsi kādu izdevīgu piedāvājumu. Negaidītas situācijas iespējams attiecību tēmā: kādam tikšanās, kādam šķiršanās, kādam izskaidrošanās. Pēc kaislību vētrām viss atrisināsies tā, kā tev labāk. Gadumijas svētkus vēlams svinēt savējo lokā, rāmi un sirsnīgi. Ar prieku parūpēsies par omulīgu atmosfēru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu