VIDEO Raidījums: Valdība neatbalsta ieceri dubultot pases nodevu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jaunā valdības vadītāja Evika Siliņa piedalās svinīgajā pasākumā Ministru kabinetā, kura laikā bijušais premjers pievieno savu fotoattēlu bijušo premjeru galerijā un iedzen simbolisko naglu karoga kātā.
Jaunā valdības vadītāja Evika Siliņa piedalās svinīgajā pasākumā Ministru kabinetā, kura laikā bijušais premjers pievieno savu fotoattēlu bijušo premjeru galerijā un iedzen simbolisko naglu karoga kātā. Foto: Zane Bitere/LETA

Pēc sašutuma par jaunajām pasēm, kuras maksās divreiz dārgāk, Evika Siliņa nākusi klajā ar paziņojumu, tik lielu sadārdzinājumu valdība nebūs gatava atbalstīt, vēsta "TV3 ziņas".

Siliņa "900 sekundes" raidījumā sacīja, ka ne katram cilvēkam Latvijā vajag pasi. Svarīgāka esot eID karte. Savukārt pase – tikai tiem, kuri ceļo uz trešajām valstīm.

Pēc sabiedrības paustā sašutuma amatpersonas viedokli strauji mainīja. Intervijā Latvijas Radio Siliņa jau pieļāva, ka valdība neatbalstīs nodevas divkāršošanu.

TV3 vēsta, ka, lai gan arī Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis iepriekš bija mierinājis iedzīvotājus, ka pase vairs nav obligāts dokuments, un skaidrojis, ka nodeva nav mainīta kopš 2012. gada, tagad viņš, līdzīgi kā premjere, apšauba ieceri nodevu dubultot.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu