"Šis incidents palīdzēja." Režisors atklāj gadījumu, kas Pugačovai palīdzēja kļūt populārai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova.
Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova. Foto: instagram/alla_orfey

Teātra režisors, aktiermākslas un kustību skolotājs Igors Afončikovs sociālo tīklu vietnēs pastāstījis par kādu iepriekš nezināmu gadījumu, kas esot palīdzējis krievu dziedātājai Allai Pugačovai, vēsta medijs UNIAN.

Viņš pastāstīja, ka reiz viņa kāpa uz skatuves, lai dziedātu dziesmu par Arlekīnu jaunās kurpēs ar 12 centimetru papēžiem. Kurpes toreiz esot bijušas ļoti dārgas – 120 rubļi.

"Apavi bija ļoti dārgi, visa alga. Uzstāšanās laikā viņas papēdis iestrēga, un visas dziesmas garumā viņa centās papēdi dabūt ārā. Viņai bija žēl apavu, bet beigās viņa ar rokām izvilka papēdi, un cilvēki piecēlās kājās, kliedzot vēl divdesmit minūtes, lai viņa vēlreiz iznāk uz skatuves.

Kāpēc? Jo viņas nelaime ar kurpēm sakrita ar dziesmas izpildījumu. Cilvēki izjuta Pugačovas emocijas un jūtas," sacīja režisors.

Viņaprāt, tieši pēc šī gadījuma Pugačova saprata, ko cilvēki vēlas redzēt uz skatuves. "Šis incidents palīdzēja viņai atvērties un kļūt par mākslinieci, kāda viņa ir tagad."

Kā ziņots, krievu humorists Maksims Galkins ar ģimeni – sievu Allu Pugačovu un dvīņiem – šo vasaru pavadīja Latvijā.

Galkins, kurš nosodoši ir izteicies par Krievijas sākto karu Ukrainā, 2022. gadā tika iekļauts Krievijas fizisko personu reģistrā, kuras "pilda ārvalstu aģenta funkcijas".

Galkins tagad nedzīvo Krievijā. Pēc Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā viņš atradās Izraēlā, kur savos koncertos asi kritizēja karu. Mākslinieks uzstājies arī ASV, Latvijā un Polijā.

Krievijas Tieslietu ministrija, papildinot fizisko personu - "ārvalstu aģentu" reģistru, apgalvoja, ka Galkins nodarbojas ar politisku darbību, saņemot finansējumu vai cita veida palīdzību no Ukrainas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu