Krievijas influencere Ivļejeva atvainojusies par puskailo slavenību ballītes rīkošanu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Balalaika/"X"

Krievijas sabiedrībā pazīstamā blogere un televīzijas personība Anastasija Ivļejeva publiski atvainojusies par izvēli Maskavā sarīkot ballīti, kurā visiem viesiem norādījusi ierasties pusplikiem, ziņo Igaunijas izklaides portāls "Limon". 

Ivļejeva norādīja, ka puskailo slavenību fotografēšana un filmēšana bijusi neētiska. "Es atvainojos, ka tas notika un ka nedarīju neko, lai to kontrolētu," sociālajos tīklos izplatītajā publikācijā teica Ivļejeva. 

Blogere atvainošanos adresējusi visai sabiedrībai: "Atvainojos Krievijas sabiedrībai un saviem viesiem, kuri neviļus kļuva par līdzdalībniekiem visā, kas notiek medijos."

Pēc Ivļejevas teiktā, viņa pilnībā uzņemoties atbildību par situāciju. Visus ieņēmumus no biļešu pārdošanas viņa solījusi ziedot labdarībai.

Jau iepriekš ziņots, ka Maskavā aizvadīta provokatīvu tērpu ballīte, kurā piedalījās puskailas slavenības.

Pretrunīgi vērtēto pasākumu naktsklubā "Mutabor" vadīja Ivļejeva, kura par ieejas biļeti no viena cilvēka iekasēja aptuveni 11 000 ASV dolāru.

Viesu vidū bija popzvaigznes un modeles, kā arī TV personība un Putina kritiķe Ksenija Sobčaka.

Propagandisti un citi valdību atbalstošie aktīvisti sacīja, ka greznais notikums organizēts nelaikā, jo Krievija karo Ukrainā un tiek lēsts, ka Krievijas upuru skaits pārsniedz 300 000 cilvēku.

"Šādas ballītes ir "šāviens kājā" visai valsts īstenotajai politikai. Ballīšu apmeklētāji dzīvo citā pasaulē nekā pārējie valsts iedzīvotāji," sacīja Krievijas amatpersona Jekaterina Mizuļina.

Kritiķi aicināja izvērtēt Ivļejevas biznesa iespējas rīkotās ballītes dēļ, liekot viņai maksāt bargus naudas sodus.

Tāpat kritiķi apgalvoja, ka šī ballīte pārkāpusi valsts likumus.

Krievijas federālais cenzūras aparāts "Roskomnadzor" pasākumā konstatējis "LGBT propagandas pazīmes" un tīmeklī bloķējis visus uzņemtos foto un video no pasākuma.

Par piedalīšanos pasākumā tika sodīti arī viesi, piemēram, reperis Vacio (Nikolajs Vasiļjevs), kam piespriests 15 dienu cietumsods par provokatīvās ballītes apmeklējumu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu