Kam jāmaksā pirmajā randiņā? Sociālajos tīklos izcēlusies pamatīga viedokļu vētra (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lucky Business/ Shutterstock

Jautājums par to, kuram jāizmaksā pirmā randiņa maltīte, ir cilvēku prātus nodarbinājis jau sen. Nu šis temats aktualizējies pašmāju sociālo tīklu lietotāju vidū.

Kāda sieviete vietnē "Twitter" jeb "X" dalījās ar stāstu par savu draudzeni, kura uz randiņu ar iepazīšanās aplikācijā "Tinder" iepazītu vīrieti devās no Jelgavas uz Rīgu pēc kunga uzaicinājuma, tomēr brīdī, kad bijis jāapmaksā rēķins, viņš palūdzis to dalīt uz pusēm.

Sieviete vēlējās noskaidrot arī citu domas par šo situāciju. Tāpat viņa norādīja, ka draudzene pēc notikušā vairs ar vīrieti komunikāciju nav turpinājusi.

Jautājums izraisīja pamatīgu viedokļu vētru, kurā pretēju viedokļu pārstāvji centās pierādīt savu taisnību. 

 Daudzi cilvēki par situāciju bija pamatīgi sašutuši - sievietes rakstīja, ka vairs otrreiz ar tādu vīrieti nesatiktos, savukārt kungi vēstīja, ka vienmēr apmaksā pirmo randiņu tikšanos. 

Bija gan lērums cilvēku, kuri pauda krasi pretēju viedokli, rakstot, ka mūsdienu sabiedrībā, kur notiek cīņa par vienlīdzību, neesot iemesla no vīrieša sagaidīt izmaksāšanu. Vairākas sievietes arī norādīja, ka pašas labprātāk maksā savu rēķinu.

Citi gan izvēlējās palikt neitrāli šajā jautājumā, tā vietā jokojot par pamatīgo cepienu. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu