"Mums vajadzēja slēpt savas attiecības." Saimniekšova apspriestākais pāris atklāj visu patiesību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šī gada šova "Saimnieks meklē sievu" bija patiesi iespaidīga. Daudziem par pārsteigumu saimnieks Krišjānis iemīlējās saimnieka Jāņa izvēlētajā Selīnā. Nu pāris sarunā ar "Privāto Dzīvi" pastāstīja vairāk par abu dzīvi un attiecībām.

Šova priekšpēdējā sērija bija patiesi aizraujoša un piedzīvojumiem bagāta - atklājās ne vien tas, ka saimnieka Jāņa izvēlētā Selīna iemīlējusies saimniekā Krišjānī, bet arī tas, ka Krišjānis lūdza Selīnas roku.

Šova dalībniece Selīna Ķevere atklāja, ka šovā pieteikusies, mukdama no garlaicības. 

Lai arī jau sākumā no visiem saimniekiem Selīnu visvairāk uzrunājis 36 gadus vecais Krišjānis Kalniņš, vēstuli viņa aizsūtīja 30 gadus vecajam Sandim no Jelgavas. "Krišjānim neuzrakstīju, jo likās - mūsu lielās gadu starpības dēļ viņš mani neizvēlēsies. Kad sapratu, ka Sandis ir tas puisis no "Lauku sētas", kurš galīgi nav mans tips, zvanīju šova producentiem un teicu, ka tomēr nevēlos piedalīties, lai gan esmu nosūtījusi pieteikumu."

Šova veidotāji viņai piedāvājuši izvēlēties 23 gadus veco Jāni no Matkules. "Kā arguments tika minēts mūsu līdzīgais vecums, un es piekritu.

Ja esmu pavisam godīga, uz šovu negāju ar cerību atrast mīlestību. Darīju to izklaides pēc, lai iegūtu jaunus draugus," atzīst Selīna.

Tomēr dzīve ieviesa savas korekcijas - Selīna ar Krišjāni, kurš šovā līgaviņu mēģināja atrast starp citām šova veidotāju piedāvātajām sievietēm, jau strādā pie savām kāzām. Tās noliktas uz nākamo gadu.

Kā izrādās, Krišjānis Selīnu pamanījis jau šova pirmajā filmēšanas dienā Svētku pilī Ķekavā. Toreiz nekā vairāk par dažām pieklājības frāzēm starp abiem nebija. Viss mainījās pēc filmēšanas saimnieku sētās.

Bildinājums TV ekrānos tika parādīts novembra sākumā, taču reālajā dzīvē tas ticis izteikts jau 4. septembrī. "Tie divi mēneši bija izaicinošs laiks attiecībās ar Krišjāni. Mums vajadzēja slēpt savas attiecības. Līdz novembrim nevarējām nekur kopā rādīties."

Mums jau ir rezervēta kāzu vieta, esam atraduši mācītāju. Kāzu viesiem, arī vairākiem šova dalībniekiem un veidotājiem, esam izsūtījuši lūgumu rezervēt vienu datumu mums. Mūsu kāzas nebūs redzamas šovā. Vismaz es gribētu, lai tās paliek tikai mums. Jo tas vairs nav šovs, tas viss ir pa īstam," teic Selīna.

Selīnai ir arī divus gadus veca meita. Lai gan sākumā raizējusies, kā meita pieņems Krišjāni, nu visas raizes izplēnējušas, jo abi satiekot lieliski.

Krišjānis sarunā atklāja, ka pirms iepazīšanās ar Selīnu nekad nebija nevienai meitenei īsti atzinies mīlestībā. "Arī mana ilgākā kopdzīve līdz šim bija aptuveni vienu mēnesi. Laikam vienkārši vajag satikt pareizo cilvēku, lai viss notiktu. Šovs manu dzīvi ir sagriezis kājām gaisā tik ļoti forši, ka brīžiem tam pats nespēju noticēt. Ja pirms gada kāds būtu teicis, ka šobrīd gatavošos kāzām, es būtu pasūtījis viņu trīs mājas tālāk. Es un precēties? Tas man nav vajadzīgs, to dara tikai idioti - tā domāju līdz šim. Es vienkārši gaidīju Selīnu..." pārliecināts Krišjānis.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 19. decembra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu