VIDEO "Paklusē!" Notiesātais Jūrmalas eksmērs Truksnis ar izsūtīto apsveikumu mulsina iedzīvotājus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jūrmalas domes priekšsēdētajs Gatis Truksnis
Jūrmalas domes priekšsēdētajs Gatis Truksnis Foto: Paula Čurkste/LETA

Bijušais Jūrmalas mērs Gatis Truksnis, kurš pēc vairākiem kriminālprocesiem zaudēja savu amatu, nu atkal iedzīvotājiem sācis izsūtīt apsveikuma kartītes. Visi jūrmalnieki gan par tām nav sajūsmā – daudzu ieskatā tās ir uzbāzīgas, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu". 

Truksnis, kurš tagad strādā par domes priekšsēdētājas padomnieku, bijis iesaistīts vairākos kriminālprocesos. Vienā no tiem pagājušogad notiesāts, par ko pēc tam nolicis mandātu. 

"Katru gadu Jūrmalā mūs, iedzīvotājus, pa pastu sveic Jūrmalas mērs. Ar svētku kartiņu. Šogad arī saņēmām, bet samulsu – mūs šogad apsveic nevis pilsētas mērs vai kāds no Jūrmalas domes deputātiem, bet gan mēra padomnieks Gatis Truksnis. Tad jau varēja sekretāre apsveikt! Nākamgad laikam jāgaida kartiņu no Jūrmalas domes apkopējas," žurnālistiem teica jūrmalnieks Mārtiņš.

Šī apsveikuma kartīte no Trukšņa izsūtīta visām adresēm Jūrmalā. Tajā ietverts lirisks atskats uz aizvadīto gadu, novēlējums jūrmalniekiem, kā arī uzsitiens pa plecu pašam Truksnim, kurš slavējis sava solījuma par bezmaksas vilciena no Rīgas uz Jūrmalu izpildīšanu. 

Jūrmalas iedzīvotāja, radio un televīzijas personība Baiba Sipeniece-Gavare šo apsveikumu uzskata par aizvainojumu, jo Truksnim algu turpina maksāt no jūrmalnieku nodokļiem.

Jūrmalas dome uzsvēra, ka Trukšņa kartītēm no pašvaldības budžeta nav atvēlēts neviens cents. Truksnis uzsvēra, ka tās sūta no pats saviem līdzekļiem. Reizēm gan partija (Latvijas Zaļā partija) pieliek palīdzīgu roku.

Vairāk skaties sižetā!

Video: "Bez tabu" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu