VIDEO Augšdaugavā izdeg dzīvoklis. Tā saimniece nekur nav atrodama

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsgrēks. Ilustratīvs foto
Ugunsgrēks. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Augšdaugavas novadā, Kalkūnes pagastā trīsstāvu mājā nodedzis pašvaldībai piederošs otrā stāva dzīvoklis. Tas dedzis 40 kvadrātmetru platībā. Tajā nav bijis ne gāzes, ne elektrības, tāpēc vietējie iedzīvotāji domā, ka nelaime sākusies tīšas cilvēka darbības vai bezdarbības rezultātā, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā". 

"Dzīvoja viens cilvēks, bet viņu iesēdināja. Kā vispār varēja iedot dzīvokli meitenei ar bērnu – gaismas nav, gāzes nav. Skaitītājs ir noņemts," par nodegušo īpašumu stāsta kaimiņš Pjotrs.

Sieviete, kas tajā dzīvojusi, nākusi no krīzes centra. Viņas bērns esot drošībā, taču par viņu pašu gan neviens neko nav dzirdējis. Kaimiņi atminas, ka ugunsgrēks noticis visai klusi. 

Sieviete ar bērnu mājoklī uzturējusies ļoti reti. Pagastā runā, ka  pēc svētkiem pie viņas ciemos nākuši vairāki viesi, pēc tam arī dzīvoklis aizdedzies.

To, ka ugunsgrēka laikā neviens dzīvoklī neatradās, apstiprina arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD). Vēl joprojām nav zināms, kādēļ izcēlās ugunsnelaime. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu