Kā iesāksim 2024. gadu? Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 1. līdz 7. janvārim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: releon8211/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 1. līdz 7. janvārim.

AUNS

Svētku laiks radījis sapņaini apcerīgu noskaņojumu, bet darbi negaida un drīz jau atkal jāienirst pienākumu gūzmā. Esi precīzs un svarīgās lietas pārbaudi vairākkārt, jo izklaidība pēc tam var dārgi maksāt. Jāseko līdzi juridiskām niansēm un precīziem formulējumiem dokumentos. Ļoti iespējams, ka rodas jaunas peļņas iespējas – galvenais nenokavēt īsto brīdi, kad jāiesaistās. Nedēļas nogalē labprāt apmeklēsi kultūras pasākumu, izrādi, koncertu vai satiksies ar draugiem, lai iegrimtu intelektuālās sarunās. Domīgu noskaņojumu radīs sirdslietu jautājumi.

VĒRSIS

Sākoties jaunajai darba nedēļai, vari ķerties pie tiem darbiem, kas palikuši neizdarīti no iepriekšējā gada. Lietišķos jautājumos planētas rāda labvēlīgu vaigu un ir vērts sakoncentrēt enerģiju, lai tiktu galā ar vecajām „astītēm”. Un tad jau vari ķerties pie jauniem plāniem. „Eureka!” esot iesaucies Arhimēds priekā par atklājumu, un tu vari darīt tieši tāpat, jo radīsies kāda lieliska ideja, kas nākotnē sola bankas konta papildinājumu. Nedēļas nogalē dodies izbraucienā vai izbaudi sportiskas aktivitātes kopā ar ģimeni un draugiem.

DVĪŅI

Svētku noskaņojums nebeidzas... Būsi noskaņots pozitīvi un vairāk gribēsies patērzēt ar kolēģiem, sazināties ar draugiem, apspriest aizvadīto svētku norises, nevis strādāt. Vari darboties rāmā ritmā, jo šonedēļ īpaši panākumi nav gaidāmi. Ja izrādīsi iniciatīvu, drīzāk tiksi pie smagiem pienākumiem, kurus pildot, atdeves nekādas. Labāk apdomā nākotnes plānus, savā nodabā ieliec ideju "ekselī", apskati izdevīgumu, un skat’ jau atkal būs klāt brīvdienas. Nedēļas nogalē sarīko radiem un draugiem izbraucienu dabā – ar sportiskām aktivitātēm un pikniku.

VĒZIS

Tu esi labs cilvēks un allaž atbalstīsi, bet šonedēļ kāds tavu labestību var izmantot savtīgos nolūkos. Izvērtē situācijas – kad ir un kad nav vērts palīdzēt un arīdzan netici zelta kalnu solītājiem. Darbā iespējams diezgan saspringts emocionālais fons, bet galvenais – neiesaistīties strīdos. It īpaši, ja pašam šķitīs, ka jāaizstāv kāda kolēģa taisnība. Ļoti iespējams, ka viss nav tā, kā izskatās. Brīvdienās rūpes par ģimeni un mājas saimniecību, bet brīvajiem ļaudīm liktenis var uzdāvāt zīmīgu tikšanos.

LAUVA

Darbi ies no rokas un būs gandarījums, taču ar slavas lauriem vien ir par maz. Naudas tēma mainīga, tāpēc ikdienas vajadzībām tērējies ar apdomu un nepērc lietas, kas nav patiešām nepieciešamas. Līdzīgi ar ieguldījumiem - nedrīkst riskēt un ieguldīt, ja nav pilnīgas pārliecības par atdevi. Var būt vairāk zaudējumu nekā ieguvumu. Labs laiks, lai veidotu jaunus kontaktus un meklētu papildus peļņas iespējas. Var uzrasties sadarbības partneri, kas piedāvā līdzdalību interesantos projektos. Liela uzmanība pievēršama attiecībām, tās jākopj kā puķu dārzs. Velti mīļotajam cilvēkam daudz uzmanības.

JAUNAVA

Jau ar šī gada pirmo darba dienu tev būs skaidrs, kādi ir mērķi un kā tos sasniegt. Pa rokai perfekti izstrādāts plāns, aprēķini un zināmi sadarbības partneri. Iespējams, ka gribētos darboties vienam un pašam pārraudzīt spēles laukumu, bet tas diez vai būs iespējams, un diez vai vajag. Jo spēcīgāka komanda, jo labāks galarezultāts. Brīvajā laikā ļaujies romantiskais dzīves baudīšanai. Iedvesmojoši pasākumi un daudz jauku brīžu kopā ar mīļoto. Ja esi viens, tad kādā pasākumā vai neparastā vietā un veidā iespējama liktenīga satikšanās.

SVARI

Svētki beidzas un jauns gads klāt ar jauniem darbiem. Tā kā esi ideju cilvēks, no tevis gaidīs interesantus priekšlikumus un radošus risinājumus rutīnas situācijām un problēmām. Domu lidojuma tev netrūkst, un viss izdosies lieliski. Vēl arī paliks pāri enerģija, lai parūpētos par neformāli tīkamu atmosfēru darbavietā. Brīvajā laikā lutināsi savus mīļos ar gardām maltītēm un aicināsi kopā apmeklēt kultūras pasākumus. Brīvajiem ļaudīm sirdī var uzplaukt mīlestības zieds. Ļaujies dzīves jaukajiem brīžiem un romantikai.

SKORPIONS

Prāts nemierīgs un galvā daudz domu. Tāda jau ir Skorpiona daba: analizēt, veidot stratēģijas un apsvērt dažādu iespēju variantus. Varbūt jāmeklē cita darbavieta, varbūt jāpievēršas savam biznesam: svarīgi lūkoties uz izdevīgumu, jo patlaban, kaut ko mainot pierastajā ritmā, ir iespējas palielināt ienākumus. Neko gan nesasteidz – kā sens sakāmvārds vēsta: „Ātri tikai blusas ķer.” Brīvdienās aizved mīļoto cilvēku romantiskā izbraucienā, pavadiet laiku gleznainā viesu namiņā, kur kamīnā sprakšķ uguns, bet aiz loga žilbinošais ziemas baltums.

STRĒLNIEKS

Meklē domubiedrus! Labs laiks, lai prezentētu nākotnes ieceres un satiktu cilvēkus, kuri ir gatavi noticēt taviem sākotnēji it kā utopiskajiem plāniem. Esi atvērts sadarbībai un vēlāk šī sadarbība nesīs augļus. Ja kādā brīdī viedokļi nesakrīt, tad jābūt gatavam kompromisam – nevajag strīdēties un tēlot "patiesības ministriju". Sirdslietās noskaņojums domīgs: kāpēc kaut kas notiek vai tieši pretēji – nenotiek? Ja esi ar kādu kopā, tad no sirds izrunājies. Savukārt brīvajiem ļaudīm vēlams iziet sabiedrībā. Ļoti iespējams, ka satiksi cilvēku, ar kuru saprašanās veidosies no pus vārda.

MEŽĀZIS

Rēķinies, ka vajadzēs čakli strādāt, lai sasniegtu rezultātu, taču vēlāk būs gandarījums. Kāds varbūt saņems interesantu karjeras piedāvājumu, kāds nolems, ka pietiek strādāt citu labā un jāķeras pie sava biznesa. Vēlēsies sasniegt visaugstākā kalna galotni, lai arī cik ledainas nogāzes! Citi atzīs tavu autoritāti, ieklausīsies padomos un pateiks paldies. Ja krietni pastrādāsi, tad tiksi atalgots materiālā izteiksmē. Zelta graudi apcirkņos...vai precīzāk – tīkams cipars bankas kontā. Brīvajā laikā darīšanas ar radiniekiem: kādam jāpalīdz, kādam vajag padomu, kāds vēlas vienkārši patērzēt.

ŪDENSVĪRS

Jauns gads – jauns sākums. Galvā rosīsies visdažādākās idejas un būsi pilns entuziasma. Tu pēc savas būtības esi vēl nezināmu ceļu gājējs, un šis ir brīdis, lai sagatavotos un jau visai drīz ķertos pie plānu realizācijas. Ieņem „zemo startu” turpmākiem panākumiem. Vajadzētu raudzīties pēc jauna darba vai jauniem sadarbības partneriem. Un galvenais – turēties tālāk no intrigām profesionālajā vidē. Brīvdienās daudz sabiedrisko aktivitāšu. Būsi mīļi gaidīts draugu ballītēs, jo ar tevi nekad nav garlaicīgi, vienmēr atrodas interesantas sarunu tēmas un padomā aizraujošas izklaides.

ZIVIS

Gribēsi ļaut prātam doties brīvā lidojumā un intuīcijai ņemt virsroku pār racionāliem apsvērumiem. Lai būtu tā! Sirds pateiks priekšā, kā labāk rīkoties. Liela nozīme draudzībai – tev līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Tikai esi uzmanīgs finanšu darījumos un nejauc draudzību un naudas lietas. Brīvajā laikā vēlams kaut kur iziet, apmeklēt pasākumus, lai nav „burzīšanās” mājās. Ja ir iespējas, vari arī doties nelielā ceļojumā. Brīvajiem ļaudīm nevajadzētu bez apdoma mesties piedzīvojumos, lai vēlāk nav jānožēlo emociju iespaidā sastrādātais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu