Šiliņa kontā deviņi punkti "Gottingen" zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš
Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš sestdien Vācijas bundeslīgas spēlē guva deviņus punktus, taču tas neglāba viņa pārstāvēto "Gottingen" no zaudējuma.

"Gottingen" izbraukumā ar rezultātu 82:110 (24:30, 22:24, 15:20, 21:36) piekāpās Braunšveigas "Lowen" basketbolistiem.

Šiliņš spēlēja 19 minūtes un 52 sekundes un meta grozā divus no četriem divu punktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un divus no trijiem soda metieniem. Viņš arī atzīmējās statistikā ar trīs atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, vienu kļūdu un piecām piezīmēm, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -11 un efektivitātes koeficientu deviņi.

Viesu rindās rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Umoja Gibsons, kamēr mājinieku panākumu sekmēja Taronteits Krokets, kurš izcēlās ar 28 punktiem.

Citā spēlē Kriša Helmaņa pārstāvētā Tībingenes "Tigers" viesos ar rezultātu 94:104 (31:24, 17:26, 26:24, 20:30) zaudēja Ludvigsburgas "Riesen".

Helmanis laukumā bija 19 minūtes un 50 sekundes un iemeta groza divus no trijiem divu punktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, sakrājot piecus punktus. Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta piespēle, trīs bloķēti metieni, viena kļūda, trīs piezīmes, tiekot pie efektivitātes koeficienta 12 un +/- rādītāja -4.

"Tigers" ar četrām uzvarām 14 spēlēs ir 15.vietā, bet "Gottingen" ar bilanci 3-9 atrodas 16.vietā 18 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Vācijas čempioni kļuva Ulmas "Ratiopharm", kas finālsērijā ar 3-1 uzvarēja Bonnas "Telekom".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu