Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Izdzīts no jogas nodarbībām un stereotipizēts. Vīrietis atklāti par dzīvi ar vienu no pasaulē lielākajiem dzimumlocekļiem (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ekrānuzņēmums no Channel4

Vidēji dzimumlocekļa izmēri erekcijas stāvoklī ir 13 centimetri garumā un 11,6 centimetri apkārtmērā. Meta Bara dzimumlocekļa garums bez erekcijas ir vairāk nekā 28 centimetri un 20 centimetri apkārtmērā, vēsta "Metro.co.uk".

Mets ir starp 0,01% pasaules iedzīvotājiem, kuriem ir tik liels dzimumloceklis, taču četrdesmitgadīgajam vīrietim ir apnicis, ka tas tiek uzskatīts par kādu īpašu bonusu viņa dzīvē.

Šobrīd Mets raksta grāmatu “Garais stāsts: dzīve ar vienu no pasaulē lielākajiem dzimumlocekļiem”, lai kliedētu mītus un maldīgos priekšstatus par liela dzimumlocekļa “priekšrocībām”.

“Tā ir lieta, ko cilvēki nemaz neuzskata par problēmu. Tas ir vai nu joks kādā šovā, vai arī iekāres objekts pornogrāfijā. Par to netiek izteiktas bažas,” norādīja Mets.

Lai gan liels dzimumloceklis tiek saistīts ar vīrišķību un iespaidīgu sniegumu guļamistabā, vīrieša pieredze ar to lielākoties nesaskan.

Viņam savulaik tika aizliegts apmeklēt jogas nodarbības, jo viņa vīrietība novērsa pārējo nodarbības dalībnieku uzmanību no vingrinājumiem.

Braukt ar velosipēdu esot gandrīz neiespējami, un, lai gan viņam ļoti patīk nirt ar akvalangu, hidrotērpā viņam kauns par savu izskatu.

Arī Meta mīlas dzīvi vienmēr esot kavējis viņa dzimumlocekļa izmērs, jo bijušas grūtības ar penetratīvo seksu.

Dzīve ar tik milzīgu dzimumlocekli ir negatīvi ietekmējusi arī Meta garīgo veselību.

Mārketinga jomas speciālists jau 12 gadu vecumā vairs nespēja aizsegt savu dzimumlocekli ar abām rokām, un tad, kad viņam bija apmēram 15 gadi, peldēšanas nodarbībās viņš saprata, ka ir apveltīts ar daudz lielāku vīrietību nekā citi viņa vienaudži.

Sākotnēji viņš to uztvēris pozitīvi. “Man tā bija “dāvana”, kuras dēļ daudzi citi puiši mani apskauda. Tas gan nenoveda pie ideālās dzīves, kādu viņi iedomājās.”

Metam ir grūti runāt par problēmām, kas saistītas ar viņa dzimumlocekli, jo cilvēki nesaprot to nopietnību, apgalvojot, ka viņam ir “paveicies”.

Iespaidīgā izmēra dēļ vīrietim pamatīgi daudz naudas nākas tērēt arī īpašiem prezervatīviem un speciāli šūtai apakšveļai.

Viņš bija apsvēris arī dzimumlocekļa samazināšanu, tomēr izlēma to neveikt, ņemot vērā dārgās izmaksas un riskus, kas saistīti ar reto operāciju.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu