Dzirdami kāzu zvani? Piecas Zodiaka zīmes, kurām 2024. gadā mīlas frontē gaidāmi jaunumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Master1305/Shutterstock

Astrologi vēsta, ka piecām Zodiaka zīmēm tuvākā gada laikā ir liela iespēja sākt nopietnas attiecības, kurām ir liels potenciāls vainagoties ar kāzām. 

Vēzis

Jaunajā gadā Vēži sajutīs dziļu saikni ar cilvēku, kurš viņus iekaros ar savu uzmanību un rūpēm. Viņi jutīsies aizsargāti šīs personas drošajā azotē. Šī drošības sajūta viņus iedvesmos domāt par to, ka ar šo cilvēku patiesi varētu veidot kopīgu nākotni.

Svari

Svari satiks cilvēku, kurš sniegs viņiem emocionālu līdzsvaru un atbalstu, ko viņi jau sen ir meklējuši. Ar šo cilvēku Svari jutīs vēlmi attiecības noformēt arī oficiāli.

Lauva

Lauvām patīk, ja partneri viņus dievina. Kāds īpašs cilvēks iekaros viņu sirdi ar savu aizrautību un centību. Tieši šī persona izcels viņās labākās īpašības un mudinās viņus spert nākamo soli attiecībās.

Auns

Auns vienmēr ir gatavs jauniem izaicinājumiem dzīvē. 2024. gadā viņi iemīlēs cilvēku, ar kuru ir kopīga tieksme uz piedzīvojumiem. 

Skorpions

Jaunajā gadā Skorpioniem tiks dota iespēja satikt cilvēku, kurš dalīsies savos hobijos un lieliski tos sapratīs. Viņi izjutīs tūlītēju emocionālu saikni ar šo cilvēku un pēc kāda laika būs gatavi domāt un runāt pat par kāzām, lai parādītu, cik pārliecināti viņi ir, ka ir atraduši īsto cilvēku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu