NBA spīdeklis Adetokunbo atklāj, ka par konkrētu komandu domā pat pirms seksa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jannis Adetokunbo
Jannis Adetokunbo Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvoki "Bucks" spīdeklis Jannis Adetokunbo visai neparasti atbildējis uz jautājumu par savas vienības zaudējumu sēriju pret Indianas "Pacers".

"Bucks" 4. janvārī ar rezultātu 130:142 atzina Indianas "Pacers" basketbolistu pārākumu. Abas komandas aizvadījušas jau visas šīs sezonas savstarpējās spēles. "Bucks" basketbolistiem pret "Pacers" šosezon tā arī nav izdevies izcīnīt uzvaru nevienā no četriem mačiem.

Ņemot vērā, ka "Pacers" šogad ir "play-off" līmeņa komanda, nevar izslēgt, ka abas komandas savā starpā tiksies arī kādā izslēgšanas spēļu fāzē. Tāpēc Adetokunbo tika vaicāts, vai viņš satraucas par palikšanu "sausā" pret "Pacers".

"Mēs tagad saprotam, ka ir komanda, kura mūs var uzveikt četras reizes. Tev par to ir jādomā. Tev par to jādomā, kad ej gulēt un pamosties, kad atgriezies treniņos. Arī Visu zvaigžņu spēles pārtraukumā par to ir jādomā. Ceru, ka tu par to domā, kad atpūties ar ģimeni. Par to jādomā arī tad, kad vakarā nododies neķītrībām," sacīja "Bucks" līderis.

"Bucks" šobrīd Austrumu konferencē ieņem otro vietu, piekāpjoties vien Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Bostonas "Celtics", savukārt "Pacers" austrumos ir piektie.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu