Kristīne Jelinska uzskaita vērtīgākās dāvanas, ko saņēmusi no mīļotā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kristinejelinska/ Instagram

Miljonāra Oļega Fiļa mīļotā Kristīne Jelinska, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", dalījās, kas ir tās ekskluzīvākās dāvanas, ko viņa saņem no sava vīrieša.

Kristīne atklāj, ka tie ir ceļojumi. "Visspilgtāk man atmiņā ir palikušie tie ceļojumi, kad viņš pats kaut ko izplāno. Tas, ka viņš savā noslogotajā laikā atrod tam laiku."

Kristīne ļoti novērtē to, ka Oļegs rezervē viņas mīļākās vietas. Ceļošana ir nu jau neatņemama pāra dzīves sastāvdaļa, bet visspilgtāk joprojām Kristīnei atmiņā palicis pats pirmais abu kopīgais ceļojums, un tas bija uz Monako, kur gadā reizi viņi atgriežas vēl. 

Vaicāta, kas ir tā vieta, kurā piedzīvojusi kultūršoku, Kristīne teic, ka tās ir Maldīvu salas. Taču šobrīd Maldīvu salas vairs nešķiet nekas tik eksotisks, jo arī tur pāris bijis vairākkārt. "Tagad jau tā ir kā ikgadējā Valentīndienas tradīcija - vienkārši jābrauc."

Pāris, dodoties ceļojumos, izbauda ne tikai jau ierastas vietas, bet arī tās vietas, kur citiem nav tik viegli iekļūt. Kā piemēru viņa min mazas salas, kur viņi dzidrajā ūdenī peldas divi vien. "Tās ir emocijas, ko tu nevari nopirkt kā tūrists. Tās ir tās pievienotās vērtības naudai. Tā ir māksla - aizvest savu sievieti uz vietu, kur neviens nav bijis."

Jau vēstīts, ka decembrī miljonārs nosvinēja savu 50. dzimšanas dienu, un viņa mīļotā sieviete bija sagādājusi eksotisku pārsteigumu. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu