"Man vēl vajadzīgs laiks." "X Faktora" uzvarētāja atklāj, kā mainījusies viņas dzīve pēc uzvaras šovā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Emilija Bērziņa
Emilija Bērziņa Foto: publicitātes

"X Faktora" 5. sezonas uzvarētāja Emilija Bērziņa "Instagram" dalījusies ar atklāsmēm, kā mainījusies viņas dzīves pēc uzvaras šovā. 

Viņa neslēpj, ka dzīve ir krietni mainījusies: "Man vēl jāatrod laiks pie tā visa pierast un saprast, kā tas viss strādā. Ir vēlmes un apņemšanās radīt ko jaunu, bet viens ir gribēt, otrs darīt. Man vēl vajadzīgs laiks."

Vaicāta, kā sadzīvo ar atpazīstamību, viņa teic, ka ir savi plusi un savi mīnusi. Kā vienu no piemēriem viņa min, ka veikalā atpazīstamības dēļ ieguvusi atlaides, kas bijis patīkami. Taču, izdzirdot savu vārdu, viņa reizēm nezinot, kā reaģēt: "Gribu ielikt kā strauss galvu zemē."

"Ja pasūtu ēdienu uz mājām, man bail, ka kurjers mani atpazīs. Ja pie durvīm nolikta miskaste, kura jāiznes ārā, tad, atverot durvis, domās, ka bardakā dzīvoju," tā Emilija.

Emilija noteic, ka atpazīstamībai ir savi plusi un mīnusi: "Es nekāpu uz skatuves, lai būtu atpazīstama, tāpēc tam nepievēršu lielu uzmanību."

Nesen jaunā dziedātāja bija devusies uz Norvēģiju, lai atpūstos pēc spraigā laika "X Faktorā". 

Jau vēstīts, ka Emilija šovā uzvarēja ar izteiktu balsu pārsvaru. 2. vietā ierindojās Luka, bet trešajā vietā - Katrīna Kovaļuka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu