Nodevība, atstumtība. Katras Zodiaka zīmes lielākās bailes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Nutlegal Photographer/Shutterstock

Slepeno baiļu un vājo vietu horoskops katrai Zodiaka zīmei.

Auns

Var šķist, ka viņi ne no kā nebaidās. Taču viņi baidās, ka var palikt bez darba un nevienam vairs nebūs vajadzīgi. 

Vērsis

Vēršu lielākās bailes ir no pārmaiņām. Vērši ir pārāk jūtīgi un nevēlas zaudēt līdzsvaru.

Dvīņi

Dvīņu lielākās bailes ir zaudēt brīvību. Viņi ļoti baidās, ka tiks spiesti darīt kaut ko, kas viņiem nepatīk.

Vēzis

Lai Vēzis justos mierīgs un harmonisks, viņam jāzina, ka viņš ir mīlēts. Viņa galvenās bailes ir zaudēt savu tuvinieku mīlestību.

Lauva

Ugunīgajiem Lauvām patīk mirdzēt. Ja viņiem nepievērš uzmanību, tas viņus satrauc. Viņus visvairāk satrauc tas, ka uzradīsies kāds cits, kas spīdēs spožāk par viņiem.

Jaunava

Jaunavas izvirza pārāk augstas prasības pret dzīvi un cilvēkiem. Tajā pašā laikā viņu galvenās bailes ir, ka nespēs visu izdarīt augstākajā līmenī.

Svari

Gaisīgie Svari ir gudri indivīdi, kuri vienmēr cenšas meklēt līdzsvaru un harmoniju. Svari baidās paslīdēt un zaudēt līdzsvaru - neatkarīgi no tā, uz kuru dzīves jomu tas attiecas.

Skorpions

Skorpions, neskatoties uz savu kaislīgo dabu, ir uzticīgs partneris, un viņam ir svarīgi, lai otrā pusīte viņu nenodod. Lielākās bailes ir no nodevības.

Strēlnieks

Strēlnieki ir ļoti neatkarīgi. Viņi nav gatavi lauzt sevi un pakļauties citu interesēm un prasībām. Viņi ar visu spēku sargā savu neatkarību, un viņu galvenās bailes ir to zaudēt.

Mežāzis

Zemes Mežāzis vienmēr zina, ko vēlas no dzīves sasniegt. Mežāži izvirza konkrētus, skaidrus mērķus un uzdevumus. Viņi baidās, ka nepaspēs paveikt iecerēto.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir svarīgi būt īpašiem un sasniegt savus mērķus ar radošu pieeju. Ūdensvīri apzinās savu unikalitāti un lepojas ar to. Ūdensvīra galvenās bailes ir, ka viņu uzskata par parastu, tādu kā visi pārējie.

Zivis

Zivis ir sapņainas. Viņas ir ļoti neaizsargātas un, kad ir iemīlējušās, vairāk par visu baidās tikt atstumtas. Tās ir viņu galvenās bailes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu