VIDEO Bļugers "Canucks" zaudējumā izceļas ar rezultatīvu piespēli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Teodors Bļugers
Latvijas hokejists Teodors Bļugers Foto: Lita Millere/LETA

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Canucks" viesos ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:1) zaudēja Sentluisas "Blues" vienībai.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 39 sekundes un spēlēja divas minūtes un astoņas sekundes mazākumā un 41 sekundi vairākumā, kā arī divreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja četros no desmit iemetieniem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugers, nopelnot devīto rezultatīvo piespēli šosezon, asistēja Vankūveras vienības vienīgajos vārtos, kad pirmās trešdaļas ievadā pēc spēlētām nepilnām divām minūtēm pēc viņa un Dakotas Džošua piespēlēm uzbrukumu ar precīzu metienu noslēdza Konors Gārlends.

Otrajā periodā rezultātu izlīdzināja Koltons Pareiko, bet noslēdzošās trešdaļas vidu mājinieku labā uzvaru nesošos vārtus guva Roberts Tomass.

Vankūveras komandas vārtus sargāja Tačers Demko, kurš tika galā ar 30 metieniem, kamēr otrā laukuma galā Džordans Biningtons atvairīja 25 ripas.

"Canucks" ar 51 punktu 38 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē un nākamo maču aizvadīs sestdien, viesos stājoties pretī Ņūdžersijas "Devils".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu