Aktrise Baiba Broka vieš skaidrību par savu attiecību statusu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pirms vairākiem gadiem aktrise Baiba Broka izšķīrās ar vīru, viņas divu bērnu tēvu, JRT skaņu inženieri Gati Buili. Pēc šķiršanās izskanēja spekulācijas, ka viņai ir romāns ar kolēģi Jāni Skuteli. Nu Baiba vieš skaidrību par savu attiecību statusu. 

Lai gan pēc šķiršanās izskanēja spekulācijas, ka viņa sākusi romānu ar savu skatuves kolēģi Jāni Skuteli, Broka jaunākajā intervijā žurnālam "Santa" atklāj, ka viņas sirds ir brīva. 

"Jā, brīva. Bet šajā ziņā uzmanīgi - man nevajag ātri savu sirdi sagrābt un ielikt kādā būrī. Man brīvības sajūta patīk. Esmu attiecībās ar sevi, ļoti aizņemta."

Viņa saka, ka šī ir pirmā reize viņas pieaugušas sievietes dzīvē, kad ir "tik brīva". "Ļoti maz esmu izbaudījusi no attiecībām brīva cilvēka statusu. Tāpēc šis laiks man ir gandrīz kā dāvana. Nesaku, ka gribēšu to vienmēr, bet šobrīd izbaudu."

Aktrise tic - kam jāsatiekas, tie satiksies, un speciāli attiecības nemeklē. Tāpat viņu nevar atrast iepazīšanās vietnēs. "Neesmu ["Tinder"] un, visticamāk, nebūšu. Citādi kā sevis piedāvāšanu to neuztveru. Es jau tāpat katru vakaru sevi izlieku uz skatuves apskatei. Lai vēl sevi piedāvātu iepazīšanās portālā! No otras puses, filmēšanās arī lika pārskatīt priekšstatus un aizspriedumus - uzzināju daudz labu stāstu par tinderi. Pandēmijas izolācijā daudziem tas bijis vienīgais veids, kā satikt kādu. Tomēr pati esmu fatāliste un ticu - kam jāsatiekas, tie satiksies. Varbūt mani ar kādu iepazīstinās. Tas nav manā varā. Man patīk paļauties uz Dievu."

Atbildot, kādi vīrieši viņai patīk, Broka saka: "Viedi. Seksuālu iekāri manī izraisa prāts. Skaistie nepatīk, bet gan - savpatīgie, asprātīgie, pašapzinīgie, kuri nemokās ar kompleksiem. Protams, mums katram ir kādas klusās mokas, bet nu tiekam ar to galā, izkāpjam no upura lomas!"

Atgādinām, ka Broka ar nu jau bijušo vīru bija kopā 16 gadus. Vēl iepriekš viņa bijusi precējusies ar režisoru Gati Šmitu.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" janvāra numurā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu