Pārdomas. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 8. līdz 14. janvārim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bogdan Sonjachnyj/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 8. līdz 14. janvārim.

AUNS

Šajā nedēļā daudz enerģijas, interesantas idejas un sekmīgi lietišķie kontakti. Tomēr nekad jau nav tā, ka viss "pa gludo", bez aizķeršanās un bez sīkām ķibelītēm. Var gadīties pa kādam strīdam un, iespējams, jāsaskaras ar kolēģu vai darījumu partneru nevīžību, taču tu esi mūžīgais optimists – kā sakāmvārds vēsta: "Suņi rej, karavāna iet tālāk." Blakus apstākļus neņem daudz galvā un lūkojies pēc izdevīguma! Nedēļas nogalē ikdienišķie saimniecības pienākumi: jāuzpoš un jārūpējas par mājokli un par saviem mīļajiem. Piemērots laiks lielāku saimniecisko pirkumu veikšanai. Mīlestībā pārdomu laiks.

VĒRSIS

Lieliska nedēļa autoritātes stiprināšanai – cilvēki taujās padomu, un tu ieteiksi noderīgus risinājumus. Tāpat arī sekmīgi noritēs lietišķās sarunas. Dažu brīdi dienas būs visai trauksmainas un kādam var rasties spontāna vēlme kaut ko radikāli mainīt. No tā nav jābīstas, bet ievēro Dalailamas viedos vārdus: „Patiesās pārmaiņas notiek tevī pašā; atstāj ārpasauli tādu, kāda tā ir.” Brīvajā laikā svarīgas attiecības ģimenē. Kādam var rasties interese par dzimtas vēsturi, radurakstiem un ciltskoku. Nedēļas nogalē apciemo vai uzaicini pie sevis tuvākus un tālākus radus, iepriecini viņus ar gardu maltīti un omulīgu atmosfēru.

DVĪŅI

Jaunais gads jau iegriezis visai strauju riteni: darbs darbu dzen, un jauni projekti un piedāvājumi stājas rindiņā. Aprēķini laiku un izvērtē spēkus. Ja, labu gribot, uzņemsies visu, kas vien darba vidē darāms un risināms, vēlāk būs kā tautas pasakā: saule ar dakšām jāpietur, lai tik drīz nenoriet un diena garāka... Protams, izmanto iespējas savā labā, bet atceries, ka visu pasaules naudu nevar nopelnīt. Tāpat arī dienu steigā neaizmirsti par saviem mīļajiem. Atrodi laiku, lai no sirds izrunātos un apspriestu nākotnes plānus. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos, taču uzreiz, jūtu uzplūdā, nemeties avantūrās.

VĒZIS

Situācijas darbā vai biznesā prasīs daudz nervu – iespējams, tiks pieņemti lēmumi, kurus tu nevarēsi ietekmēt. Tāpat arī gluži negaidot kādi kolēģi var izstāties no uzsāktajiem projektiem vai pamest iesāktos darbus. Turklāt šīs situācijas var atsaukties uz taviem ienākumiem. Saglabā mieru, un nogaidi, jo, kā zināms: stipri vēji ilgi neplosās. Jauni sadarbības varianti var parādīties caur seniem paziņām vai iepriekšējiem darījumu partneriem. Darba pilnas rokas, bet neatstāj novārtā mīļoto cilvēku. Varbūt pēdējā laikā vairāk esi domājis par sevi? Par labu nāks sirsnīgs pasākums divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm sirds atvērta mīlestībai.

LAUVA

Tev allaž paticis būt pirmajās rindās, un šajā nedēļā īpaši labas iespējas plūkt slavas laurus. Parādīsi sevi kā lielisku profesionāli, kurš zina, ko dara, un rod risinājumus jebkurā situācijā. Kā pasakā vēstīts: ja vajadzēs, arī no cirvja zupu izvārīsi. Kādu gaida paaugstinājums, kādu jaunas iespējas biznesā. Tikai nekļūsti iedomīgs, un arī pēc aplausiem turpini strādāt tikpat čakli. Labi darbosies intuīcija un būs izpratne par cilvēku patiesajiem nolūkiem. Mājas dzīvē saimnieciski pienākumi un rūpes par radiniekiem. Apciemo vai sazinies ar vecākajiem ģimenes locekļiem. Brīvdienās ar ģimeni vari doties uz kultūras pasākumu.

JAUNAVA

Dzīve traucas uz priekšu straujiem soļiem, un pēkšņi var nākt atklāsme, ka pietrūkst kādu zināšanu. Ielūkojies kursu un semināru piedāvājumos, īpaši pievēršot uzmanību tēmām, kas sasitās ar mākslīgā intelekta izmantošanu vai tehnoloģiju integrēšanu ikdienā. Kādam var rasties interese par biznesa attīstības teorijām un zināšanām, kā no idejas nonākt līdz pelnošam rezultātam. Galvenais – lai no tā būtu praktisks labums. Ja rodas situācijas, kurās vajadzīgs padoms, tad, zini, ka tevi ir draugi, kas palīdzēs. Ziemas saltajā laikā vajadzētu padomāt par vitamīnu devu un profilakses pasākumiem veselības stiprināšanai pašam un ģimenes locekļiem.

SVARI

Šajā nedēļā vēlams atrast līdzsvaru starp personīgo un profesionālo dzīvi. Darbā atbildīgi pienākumi, bet, ja kaut kas nobremzējas, atliec uz vēlāku laiku, un padari kaut ko citu – iet pret straumi un cīnīties ar vējdzirnavām nav vērts. Turklāt esi precīzs, ja darīšana ar dokumentiem, finansēm, skaitļiem vai juridiskiem jautājumiem. Kaut vismazāko šaubu gadījumā pārbaudi vai precizē kaut divas, trīs vai četras reizes. Nedēļas nogalē jāapdara citi sīki saimniecības darbiņi, pēc tam pievērsies privātajai dzīvei. Attiecībās ar mīļoto jauna dzirksts, brīvajiem ļaudīm savukārt dzīve var uzdāvāt intriģējošu iepazīšanos.

SKORPIONS

Tu neesi lielu kompromisu cilvēks, bet šajā nedēļā tomēr labāk ieklausīties citos un dažādu jautājumu risināšanā meklēt zelta vidusceļu. Ja darbā vai biznesā saskati jaunas iespējas, tad neko nesasteidz. Vajag visu darīt tā pamatīgi: izrēķinot un ejot soli pa solim. Ar šādu attieksmi rezultāts gan nebūs ātrs, toties ilglaicīgs un stabils. Naudas lietās jāpievērš uzmanība līgumiem un juridiskām niansēm. Kādam iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemēm, kādam interese par ceļojumu. Brīvdienās var pārņemt vēlme noteikt toni mājas dzīvē un rūpēties par visu un visiem. Kādam no tuviniekiem tas nebūs īsti pa prātam – ieklausies mājinieku un it īpaši bērnu viedoklī.

STRĒLNIEKS

Entuziasms ir viens no dzinējspēkiem, kas parasto pārvērš par kaut ko sevišķu – apmēram tā teicis slavenais britu politiķis Vinstons Čērčils. Šajā nedēļā tev entuziasma netrūks un būs enerģijas pieplūdums. Tas nozīmē: liela jauda ikdienas darbos, gūzma ideju un vēlme izmēģināt ko jaunu. Vari ieviest kādas novitātes darba vidē vai arī iemēģināt spēkus jaunā nozarē. Tomēr ir svarīgi arī pievērst uzmanību gan fiziskajai, gan emocionālajai labsajūtai. Nedēļas nogalē gādāsi par mājīgumu un omulīgu atmosfēru. Plašāks dzimtas „salidojums” iepriecinās un stiprinās pārliecību, ka savējie ir lieliska komanda. Var pat rasties idejas par ģimenes biznesu.

MEŽĀZIS

Pozitīva un produktīva, taču ļoti nemierīga nedēļa. No vienas puses – gaisā pārmaiņu vēsmas, kas konservatīvo Mežāzi dara tramīgu, no otras - patlaban var pavērties vairāki vilinoši ceļi, rasties jauni mērķi vai idejas, kas mudinās domāt un rūpēties par profesionālo izaugsmi. Kā rīkoties? Kādus lēmumus pieņemt? Atrodi laiku vienatnei, pastaigā gar jūru vai pa dabas takām un atbilde atnāks. Ja sanāk uzņemties daudz pienākumu, tad atceries, ka starp darbu, atpūtu un privāto dzīvi jābūt līdzsvaram. Padomā, kā stiprināt un atsvaidzināt attiecības. Ja tajās iezagusies rutīna, sarīko romantisku pasākumu. Svarīga spēja un vēlme uzklausīt vienam otru.

ŪDENSVĪRS

Vai pazīsti to sajūtu, ka galva burtiski „krakšķ” no ideju pārbagātības? Vai tiešām tās iespējams realizēt? Lai citi brīnās vai kritizē, bet šis ir tavs laiks. Vajag izvirzīt jaunu mērķi vai uzsākt projektu, kas jau ilgstoši ir bijis padomā. Turklāt nekautrējies apspriest finanšu jautājumus, jo ir labs laiks ienākumu palielināšanai. Bet – kas mutiski norunāts, to vajag fiksēt juridiski korektos dokumentos. Mājās jāgādā par mieru un saticību, esi pēc iespējas vairāk kopā ar savējiem. Prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums, radošas vai sportiskas aktivitātes. Pievērs uzmanību bērnu vajadzībām un uzklausi viņu domas.

ZIVIS

Daudz pārdomu... Un negribas nodarboties ar praktiskas dabas jautājumiem vai risināt kādas problēmas... Labāk ieritināties siltā pledā pie kamīna un gremdēties filozofiskās apcerēs, meklējot dzīves jēgu. Kādu brīdi vari tā darīt, taču lietišķajai jomai tomēr būs jāpievēršas. Darbā vai biznesā risināmi svarīgi, ar finansēm saistīti jautājumi. Esi modrs un neuzticies citu solījumiem, tiem var būt tukša skaņa. Būtiskāk, kas ierakstīts līgumos vai citos dokumentos. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus, saviesīgās un saturīgās sarunās patīkami pavadīsi laiku. Sirdslietās kaislības, kas saviļņo sirdi. Ja esi brīvs, tad iespējami aizraujoši piedzīvojumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu