VIDEO "Palikām uz ielas, plātot rokas." Vecrīgā taksists aizlaižas prom ar kūkām 400 eiro vērtībā (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Aizvadītā gada decembrī kāda liela korporatīva pasākuma rīkotāji nav varējuši ierasties konditores Airitas darbnīcā pēc aptuveni 200 kūciņu pasūtījuma, tāpēc abas puses vienojās par pasūtījuma piegādi ar taksometru. Tomēr taksists līdz galamērķim neaizbrauca un kūciņas pazuda, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu".

Airita raidījumam stāsta, ka liktenīgajā vakarā izsaukusi taksometru, kas iesākumā piestājis citā vietā, aptuveni kvartāla attālumā no viņas darbnīcas. Viņa sazinājusies, lai norādītu, ka gaida citā adresē. Kad taksometrs beidzot ieradies, viņa uzticējusi sūtījumu vadītājam.

Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Taksometrs devies prom un, lai gan pēc 22 minūtēm banketa rīkotāji saņēmuši ziņu, ka tas piestājis viņu adresē – Zirgu ielā Vecrīgā – automašīnu šaurajā ieliņā tā arī nav atraduši. Nojaušot, ka vadītājs, visticamāk, apmaldījies, gājuši izlūkos un ievērojuši sudraba krāsas "Hyundai" taksi pa Vaļņu ielu braucam pretējā – Pulvertorņa virzienā.

Sūtījumu tā arī nesagaidījuši, banketa rīkotāji nekavējoties sazinājušies ar konditori, kura paskatījusies aplikācijā un pamanījusi – vadītājs braucienu noslēdzis nevis Zirgu ielā, bet gan vienu sānieliņu tālāk – mazajā Smilšu ielā. Un pēc tam – ātri vien devies prom. Airita pārliecināta – piecu minūšu laikā izkraut visas kastes, pat nometot tās uz ielas, vadītājs nebūtu varējis.

Vēloties noskaidrot, kur palicis pasūtījums, Airita nekavējoties rakstījusi un zvanījusi “Bolt” taksometra vadītājam. Pūliņi vainagojušies panākumiem vien pēc stundas. Viņš īsi un kodolīgi atcirtis, ka pasūtījums sen kā piegādāts, un nometis klausuli.

Ar tikpat neatsaucīgu attieksmi konditore esot sastapusies arī no "Bolt" pārstāvju puses.

Konditore par 400 eiro vērto kūku pazušanu devusies uz policiju rakstīt iesniegumu, taču tas pieņemts vien ar trešo piegājienu. Valsts policijā gan "Bez Tabu" atzīst – tāda vilcināšanās nedrīkstētu būt.

"Bolt" atvainojas klientei par nepatīkamo pieredzi, taču piebilst, ka "Bolt" partneršoferi nesniedz sūtījumu pārvadāšanas pakalpojumus. Uzņēmums arī raidījumam norāda, ka šie partneršoferi ir neatkarīgi pakalpojumu sniedzēji. Abas puses nevienojot darba ņēmēja un darba devēja attiecības.

Plašāk "Bez tabu" sižetā:

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu