Šodien balvu par mūža ieguldījumu komēdijas žanrā saņems Ufo un Fredis (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

VEF Kultūras pilī šovakar plkst.18 notiks komiķu apvienības "Comedy Latvia" rīkotās Latvijas komēdijas balvas "Grābeklis" pasniegšana, informēja "Comedy Latvia" vadītājs Edgars Žukovskis.

Balvu pasniegšana notiks trešo reizi, un šogad tā tiks atzīmēta desmitgades zīmē - pirms desmit gadiem tika dibināta komiķu apvienība "Comedy Latvia". Pasākumā uz skatuves tiks aicināti 14 komiķi no visām četrām Latvijā aktīvajām stāvkomēdijas apvienībām - "Comedy Latvia", "Riga Stand-up", "Sieviešu stendaps" un "Borderline Comedy".

Komiķiem pievienosies improvizatores Elīna Geida un Anete Bendika, kuras startēs ar nosaukumu "Divas", un improvizācijas duets, kuru veido Valdis Sils un Dzintars Rožkalns. Par etīžu komēdiju "Grābeklī" rūpēsies komēdijas apvienība "Mēs jūs mīlam" dalībnieki Ralfs Eilands un Kaspars Breidaks.

Balvu pasniegšana notiks četrās kategorijās - "Gada joks", "Gada komiķis", "Gada notikums Latvijas komēdijā" un "Par mūža ieguldījumu Latvijas komēdijā", kuru saņems Kaspars Upacieris un Andris Freidenfelds jeb Ufo un Fredis.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu