Uzvārds "fon Erihs" nav viennozīmīgs. Tas saistās ar vairākiem reslinga tituliem, aizraujošiem kadriem un spilgtām personībām, taču tam arī ir traģēdijas piegarša – no pieciem fon Erihu brāļiem, kuri no 20. gadsimta 70. līdz 90. gadiem bija redzami reslinga pārraidēs, tikai viens izglābies no pāragras nāves. "Apollo.lv" apkopoja slavenās cīkstoņu dinastijas stāstu un informāciju par katra fon Eriha traģiskās nāves apstākļiem.

Ģimene, kuras pirmsākumi meklējami Teksasas laukos, gadu gaitā nopelnīja savu vietu WWE Slavas zālē. Vienīgais, kas viņus spēja apturēt, bija pati nāve.

Kā rakstīts portālā "Biography.com", fon Erihu ģimenes centrā stāv bijušais cīkstonis un mārketinga speciālists Frics fon Erihs, kurš pēc sava pirmā dēla nāves tiecās izaudzināt savas nākamās atvases par profesionāliem sportistiem, lai viņiem nekas nespētu nodarīt pāri.

Frica cīkstoņa karjeras sākumā fon Erihu ģimenē piedzima trīs bērni – 1952. gada septembrī Džeks juniors, 1957. gada maijā Kevins, un 1958. gada jūlijā Deivids.

Diemžēl ģimene drīz piedzīvoja traģēdiju, ko daudzi uzskata par priekšvēstnesi viņu turpmākajām nedienām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp