Aija Auškāpa atklāti par laiku, kad varēja izjukt "Prāta vētra"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju grupa "Prāta vētra" pastāv jau 34 gadus, taču, kā izrādās, grupa varēja arī izjukt. Grupas menedžere Aija Auškāpa "Youtube" raidījumā "Generation Famous" atskatījās uz šo laiku.

2010. gadā bijusi patiesi reāla situācija, kad grupa varēja izjukt. "Es nesauktu to par izaicinošāko savu karjeras brīdi, jo to situāciju nevarēja tehniski novērst. Tas nebija nekādā ziņā atkarīgs no manis. Tas bija viņu lēmums, atkal viņu kopīgs enerģijas apvienojums, kas tomēr neļāva izšķīst tai bumbai un lika turpināties." 

Aija teic, ka tas, ka grupa tomēr palika kopā, neesot nekādā mērā bijis viņas nopelns, bet gan grupas dalībnieku nopelns un kopīgs lēmums. 

Aija atklāja, ka tolaik tieši grupas solists Renārs Kaupers jutis lielāko vēlmi atdalīties: "Jā, tāpēc, ka viņš bija noguris. Rakstījām albumu ar Gustavo. Jau tolaik Gustavo bija zināms kā pedantisks albumu producents. Un šajā ceļā Renārs tā kā pagura. Renārs ir cilvēks ar milzīgu atbildības sajūtu – viņš dzied, viņš līdz tam visbiežāk bija atbildīgs par dziesmu tekstiem, un tad, es pieļauju, vienu dienu viņš sēdēja un domāja – kāpēc. Tas arī nebija vienas dienas notikums - būtībā viņi visi kopš 1989. gada neko citu nav darījuši, katru dienu, dienu dienā viņi ir nodarbojušies ar šo lietu, savu sirdslietu, un skaidrs, ka pienāk tāds brīdis, kad liekas, ka gribas atpūsties."

Pērn, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Aija arī atklāja, kā sākusies viņas un "Prāta vētras" sadarbība un kā viņa kļuva par grupas menedžeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Auškāpa (@aijaauskapa)

Kā zināms, grupa tika izveidota 1989. gadā Jelgavā, Latvijā. Grupā muzicē Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, Māris Mihelsons un Kaspars Roga.

Pilnu epizodi skaties "Youtube" kanālā "Generation Famous". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu