"Šī dziesma varētu lauzt šo neveiksmju sēriju." Dons par dalību Supernovā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mūziķis Dons
Mūziķis Dons Foto: Jānis Škapars / TVNET

Dienā, kad tika paziņoti 15 LTV konkursa "Supernova" pusfinālisti, raidījumā "900 sekundes" viesojās mūziķis Dons (īstajā vārdā Arturs Šingirejs), kurš arī ir šajā sarakstā.

Jau ziņots, ka Eirovīzijas nacionālās atlases, konkursa "Supernova" dalībnieki tika izziņoti 9. janvāra rītā. 

Neilgi pēc rezultātu paziņošanas Dons viesojās "900 sekunžu" studijā, kur neslēpa prieku par iekļūšanu pusfinālistu vidū. 

Vaicāts, kāpēc viņam ir svarīgi piedalīties Eirovīzijā, mūziķis sacīja:

"Tā pārliecība par to, ka šī dziesma ir tā, kura varētu lauzt šo neveiksmju sēriju. Darīt, ko varu, un darīt to pārliecinoši!"

Dons "Supernovā" startēs ar dziesmu "Hollow". Dziesmas latviskā versija "Lauzto šķēpu karaļvalsts" iznāca pagājušā gada rudenī.

Kā zināms, Latvijai nav izdevies kvalificēties Eirovīzijas finālam jau sešas reizes pēc kārtas.

Jau ziņots, ka dalībai Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu konkursa "Supernova" pusfinālā žūrija izvēlējusies 15 māksliniekus, kuri 3. februārī televīzijas tiešraidē sacentīsies par iekļūšanu finālā. Konkursa 10 finālistus, kas par uzvarētāja titulu sacentīsies 10. februārī, noteiks žūrija un skatītāji.

Konkursa uzvarētājs pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā.

"Supernovas" mērķis ir atrast skaņdarbu, kas pārstāvēs Latviju vērienīgajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā. Šogad Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināli notiks 7. un 9. maijā, bet fināls – 11. maijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu