VIDEO Bļugera "Canucks" hokejisti pārspēj "Penguins"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: USA Today Sports/Scanpix

​ Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien divreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru izbraukumā, Elīasam Petešonam sakrājot četrus rezultativitātes punktus.

"Canucks" viesos ar rezultātu 4:3 (3:1, 0:1, 0:1, 1:0) uzvarēja Pitsburgas "Penguins" vienību, svinot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 10 no 12 iemetieniem un spēli pabeidza ar neitrālu +/- rādītāju.

Uzvarētāju labā četrus (2+2) rezultativitātes punktus sakrāja Elīass Petešons, kura kontā arī uzvaras vārti pēc pagarinājumā spēlētām trim minūtēm un piecām sekundēm. Pirmos divus vārtus komandas labā guva Broks Bousers, bet trīs rezultatīvas piespēles sakrāja Džonetens Millers.

Bļugera bijusā kluba rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Sidnijs Krosbijs, bet divus (1+1) rezultativitātes punktus sakrāja arī aizsargs Markuss Petešons.

Nākamo spēli "Canucks" aizvadīs sestdien, izbraukumā tiekoties ar Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres".

"Canucks" ar 59 punktiem 42 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē, bet "pingvīni" ar 45 punktiem 40 cīņās ir desmitie Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu